Xandar
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 19.12.2011.
- Poruka
- 31
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel C2Duo E6400 & Dark knight
Motherboard:
Gigabyte GA-965P-DS3
RAM:
Kingston 2x2Gb 800Mhz DDR2
VGA & cooler:
Asus Nvidia GeForce EN8600GT Silent 256
Display:
Samsung SyncMaster 931BF
HDD:
Samsung F3 Spinpoint 500gb
Case:
China Windowed copy of Xaser
PSU:
Silverstone ST50F-ES 500W
Optical drives:
Pioneer DVD-RW DVR-111D SCSI
Mice & keyboard:
mx518
Internet:
cable
OS & Browser:
win7
Odlucih kao pocetak upgrade-a da uzmem kuciste i zamjenim kineza napokon.S obzirom da nisam u stanju da kupujem cesto zelim da kupim kuciste koje ce prije svega biti futureproof(ajde to manje vise) i trajati(e toje bitno
). . .
Preferiram minimalizam, takodje zelim da ima 2 fana napred a moze i 1 napred 1dole , sa normalnim hdd kavezima a ne ko neki sto su skoro zatvoreni pa od promaje sprijeda mozes da se pozdravis. I veoma bitna stvar dust filteri. Da izvinite ..bo kuciste u 2012 filtera bez...
I tako ono sto ima kod nas nista nedgovara ovome bar da sam ja naso sem na prvi pogled FD Arca , a plastika i nije problem al da kacenje ventova bude na plastici neka fala...za R3 dunno neki pisu hvalospeve neki ga pljuju.
Ono sto mi se svidjelo sam nasao u Austriji (hehe smjesno znam) a drug moze da mi donese i u pitanju je Lancool PC-9X za 89eura.
Link http://www.ditech.at/artikel/GMLC07/Gehaeuse_LANCOOL_Dragonlord_PC-K9X_schwarz_ohne_Netzteil.html
Ima ista verzija bez ofarbane unutrasnjosti sa razlikom od 8 evra sto nije puno.Sasija od celika a maska aluminijumska.
E sad pitanje.Sta mislite dal postoji nesto slicno kod nas(da ne cimam drugara) ili pak nesto bolje u becu (ovo im je najveca radnja hardwera koliko mi se cini) za slicne pare? Generalno dal mi je izbor dobar za taj iznos?
). . .Preferiram minimalizam, takodje zelim da ima 2 fana napred a moze i 1 napred 1dole , sa normalnim hdd kavezima a ne ko neki sto su skoro zatvoreni pa od promaje sprijeda mozes da se pozdravis. I veoma bitna stvar dust filteri. Da izvinite ..bo kuciste u 2012 filtera bez...
I tako ono sto ima kod nas nista nedgovara ovome bar da sam ja naso sem na prvi pogled FD Arca , a plastika i nije problem al da kacenje ventova bude na plastici neka fala...za R3 dunno neki pisu hvalospeve neki ga pljuju.
Ono sto mi se svidjelo sam nasao u Austriji (hehe smjesno znam) a drug moze da mi donese i u pitanju je Lancool PC-9X za 89eura.
Link http://www.ditech.at/artikel/GMLC07/Gehaeuse_LANCOOL_Dragonlord_PC-K9X_schwarz_ohne_Netzteil.html
Ima ista verzija bez ofarbane unutrasnjosti sa razlikom od 8 evra sto nije puno.Sasija od celika a maska aluminijumska.
E sad pitanje.Sta mislite dal postoji nesto slicno kod nas(da ne cimam drugara) ili pak nesto bolje u becu (ovo im je najveca radnja hardwera koliko mi se cini) za slicne pare? Generalno dal mi je izbor dobar za taj iznos?

Kao drugo, time sto si napisao da usisava prasinu, obuhvatio si bar 90% danasnjih kucista.