Pozdrav ljudi, danas mi se desio kvar na kompu. Usao sam u ryzen master da malo OC procesor ryzen 3 2200g 3.5ghz, tu se nalazio vec profil koji je dizao procesor na 3.75ghz, selektovao sam profil, kliknuo apply i trazilo mi je da restartujem komp. Restartovao sam ga i odjednom nema slike na monitoru, monitor sam ubedjen da radi 99%, a i isprobacu ga. Kada se upali cuje se kao neko kliktanje u kucistu i kao da malo treperi ono svetlo na kucistu koje signalizuje da je upaljen komp. Graficka mi je rx570 4gb. Pre tog restarta restartovao sam ga jos par puta, zato sto sam updateovo driver za graficku, i jos nesto namestao oko kompa. Maticna plocs mi je gigabyte b450m. Izbacio sam isto pre tog restarta ram memoriju i vratio, ali je radio kad sam vratio. Ne znam sta da radim i da li je crklo nesto ili sta. Takođe sada kad ga upalim ne mogu da ga ugasim tako sto drzim dugme za paljenje 5-6 sekundi, nego moram na prekidac ili na dugme od UPS-a. Kao sto sam rekao monitor je ispravan 99%, kuleri od graficke i od procesora se vrte, sva tri.