Moguce, ja prenosim moje iskustvo zato sto posedujem kuler, sto se mog procesora tice hladi ga vrh, e sad nek uzme sta hoce..Ima već u hiljadu tema samo prešaltaj, upravo sam u prethodnoj napisao.
AK400 je loša priča za 40 50e, A620 Frozn je mnogo bolji dualtower za 35e.
Kako si to uspevao?Moja preporuka za ovaj, imam ga na slicnom procesoru, moj je 5600, temperature su oko 60c max, dok sam sa stock kulerom imao problema islo je preko 80c skoro 90c. (gaming)
imas na KP oko 45-50e je cena samo proveri prvo, u domacim radnjama je malo skuplji 6000-7000 dinaraAK400 ZERO DARK PLUS - DeepCool
The DeepCool AK400 ZERO DARK PLUS is an all-black variant of our highly compatible AK400 CPU cooler featuring a four heat pipe tower layout with a unique matrix fin design and two high-performance FDB fans that delivers excellent heat dissipation and extremely low noise levels. - DeepCool was...www.deepcool.com
Kupio sam ga bez kulera,ali sam stavio kuler od ryzen 5 1600af..Kako si to uspevao?Ja sa stock kulerom max 59 u ne bas provetrenom kucistu * samo vent 1 izvlaci vazduh *.
@BojanCS
Realno ti za taj 5600X ne treba nista drugo, osim onaj sto dobijes uz njega ali ako zelis, baci parice, sta te briga![]()
Kako se tacno okrecu kuleri u kucistu ?Kako si to uspevao?Ja sa stock kulerom max 59 u ne bas provetrenom kucistu * samo vent 1 izvlaci vazduh *.
@BojanCS
Realno ti za taj 5600X ne treba nista drugo, osim onaj sto dobijes uz njega ali ako zelis, baci parice, sta te briga![]()
Eto to sam pitao posto vidim ovde se smeju kad postavis pitanje..Odozgo ne treba da uvlaci vec obrnuto.
Arctic Freezer 36 je dobar kuler, lepo izgleda a i fino hladi, plus nema onih žabica za kačenjeKoji kuler da uzmem za ovaj procesor do 5000din?[45-50e]
Dovoljno ti to, to si maltene da kazem isti procesori, mali potrosaci i slabo se greju.Kupio sam ga bez kulera,ali sam stavio kuler od ryzen 5 1600af..