Još jedan plusStaje lagano
Jao taj LC mi je zadao muke u udovici,produzavao sam 8-pin cpu...U Vortexu su dole sto je problem ako se koristi LC Power kome su kablovi ultra kratki posebno za procesor... Ali polako docice neka EVGA tu pa tek onda Udovica n.n ima vremena za sve Inace pogledao sam slike tog LCa svaka ti cast sto si uspeo tu da sredis kablove xd
Ja cu i ovde morati kad kupim GPU nece moci nikako.. Samo se razmisljam da li od Mixera da uzmems ili da uzmem obican hehe xDJao taj LC mi je zadao muke u udovici,produzavao sam 8-pin cpu...
Ne pitaj, jedno 3h sam sprovodio kablove, ravna zadnja stranica, muke žive.U Vortexu su dole sto je problem ako se koristi LC Power kome su kablovi ultra kratki posebno za procesor... Ali polako docice neka EVGA tu pa tek onda Udovica n.n ima vremena za sve Inace pogledao sam slike tog LCa svaka ti cast sto si uspeo tu da sredis kablove xd
EVGA 600B ce ti zavrsiti posao vidi na kp za oko 60e je j msm kod fante ili kod mixera kupi produzetkeNe pitaj, jedno 3h sam sprovodio kablove, ravna zadnja stranica, muke žive.
Mogu i slike da okačim, nije bog zna šta, ali snašao sam se.
Svakako se planira udovica oko NG, valjda će joj pasti cena
A onda mora i novo napajanje, LC 600H bi bilo dovoljno za neki sledeći upgrade, ali vidim da svi imaju muke s njim i kabliranjem..
Sacekaj novogodisnje popuste i uzmi neki case na akciji,ako opadne nzxt s340 prodacu udovicu za 3-4k sa garancijom i resen problem i za gpuJa cu i ovde morati kad kupim GPU nece moci nikako.. Samo se razmisljam da li od Mixera da uzmems ili da uzmem obican hehe xD
Garancija na kućište, otkad to?Sacekaj novogodisnje popuste i uzmi neki case na akciji,ako opadne nzxt s340 prodacu udovicu za 3-4k sa garancijom i resen problem i za gpu
Ja sam je u gigatronu platio 6500 jer nisam nasao nigde drugde potrazi po kp kod fante,i ovu suboticani,proci ces jeftinije ja sam uzeo u gugatronu samo zato sto me mrzi da cekamOtom potom, videćemo
Udovica definitivno, pa posle sve ostalo
Mislim da sam dobio garantni list,pogledacu bas kad dodjem kuci,pa javljamGarancija na kućište, otkad to?
U pravu sam bio,imam garanciju 2 god na udovicuGarancija na kućište, otkad to?
Nemam ja problem sa kuciste u Vortexa traje svaka graficka danasnjice sa odstranjivanjem SSD kaveza, ja imam problem sa LC Powerom od 600w posto je kratak kabl... Da bi povezao kabl za napajanje CPUa morao sam da ga namestim preko PCI konektora tako da kada uzmem GPU moracu i produzni za napajanje da bi mogao da ustekam gore... Promenicu napajanje kad skupim novac za to , uzecu ili EVGU ili Thermaltake vrvSacekaj novogodisnje popuste i uzmi neki case na akciji,ako opadne nzxt s340 prodacu udovicu za 3-4k sa garancijom i resen problem i za gpu
Takodje imam i ja lc od 600w..ali za koji dan porucujem corsair rmx 650w ili seasonic ss-520gm/620gm zavisi sta nadjemNemam ja problem sa kuciste u Vortexa traje svaka graficka danasnjice sa odstranjivanjem SSD kaveza, ja imam problem sa LC Powerom od 600w posto je kratak kabl... Da bi povezao kabl za napajanje CPUa morao sam da ga namestim preko PCI konektora tako da kada uzmem GPU moracu i produzni za napajanje da bi mogao da ustekam gore... Promenicu napajanje kad skupim novac za to , uzecu ili EVGU ili Thermaltake vrv