Samo bg ili?Policijski od petka u 17h do ponedeljka u 5h.
moze neki link za taj info?Policijski od petka u 17h do ponedeljka u 5h.
Ne bih znao tačan datum, ali... Još malo. pa je 3.000 dana...otkad nam to news portali vode drzavu? ja nigde nisam nasao zvanican info Vlade Republike Srbije
Nisi, ali ovo je TV Pink država...pa petpostavljao sam da su barem ovde ljudi koji nisu za ovakav sistem, valjda se nisam prevario?
Sreća naša pa nam je sijalo Sunce '90-ih kada je ko beše bio na vlasti? A da, to se zaboravilo pošto se srpski mozak neprekidno resetuje, a srbin više od svega voli onoga ko ga laže i gazi.meni se cini da bi ipak trebali dovesti djilasa i sergeja trifunovica da naprave red u drzavi da nam svima bude bolje i sa njima sonju biserko ,natasu kandic ,cedomira jovanovica sa nenadom cankom .ma da nas sunce poslije toga obasja svi srecni da idemo i zvizdimo .
Kad imaš tako dobru masku na licu čudi me da te uopšte i zakačio virus.Sestra donela iz fiata virus kuci,preko koleginice kojoj je muz bio u tom trenutku zarazen.Normalno ništa nije rekla.Prenela je meni,zetu i dvoje dece..samo najmadji još vrda.
Kod mene deluju blagi simptomi..Malaksalost,bol oko očiju,kad protresem glavu,ledja.To je bilo juče.Danas kao da prolazi pa mi to deluje pomalo neverovatno..I dalje je malaksalost, a ostalih simptoma manje više gotovo i da nema..
Realno i ovako se teško razboljevam,ti sezonski gripovi itd vrlo retko..Zadnji put kod lekara valjda kao bebac..A i lekove retko pijem pa i da me zakači virus..uglavnom voce i čaj.Sad sam popio po par c vitamin i cink.
edit:
Kod njih su malo tezi simptomi,sestra vuče to od četvrtka i deluje da je pri kraju,ali je imala temp.,i ostale simptome koje sam ja imao samo malo jače.Jedino kod zeta bol u grudima pošto on i onako ima problem sa gušenjem,i ostalo kao ja..Deca manje više sa povišenom temperaturom..
Da,to sam čuo.Imao komšija sličnu situaciju..Prvi dan klasika simptomi,2,3 dan kao da prolazi,4 vec ga boli koža na dodir..Videcemo..uzdam se u ove moje "ratnike" (bela krvna zrnca)..Valjda je potamanio to dosad..Jedna od odlika ove pošasti je što može naglo da se pogorša. Pripazi se! Sad dve nedelje nema pisanja po forumu!
Kao što vidiš: kocka!
Послато са Redmi Note 9 помоћу Тапатока