Nije poenta u tome da li virus postoji ili ne, poenta je u tome da nešto pravi problem. I sam se slažem da je pozadina svega ovog daleko malicioznija od onog što nama serviraju ALI ljudi defintivino oboljevaju i UMIRU. Kažu nam da je uzrok smrti stradanje pluća. Međutim, nedostatak autopsije još više oteževa izolovanje virusa a i baca sjenku na medijsku priču. Otuda različita polemika i izvori informacija kao i teorija zavjere. Da li nas ubijaju kovidom ili tamo nekim drugim jedinjenjima u ovom trenutku nije ni bitno. Bitno je da nas ubijaju. Ti si dobro prošao a koliko vidim i ljudi oko tebe ali vjeruj mi da nije nimalo prijatno biti prisutan u trenutku kolapsiranja pluća i agoniji osobe koja se bori za dah!Znam da će moj stav biti protiv stavova svih vas, ali mi nije jasno da i dalje verujete u ovaj "virus".
Imate više godina od mene, više životnog iskustva i to sve stoji. Ali mi nije jasno da verujete u sve što se plasira kroz medije iako imate pristup internetu. Penzionere razumem, jer eto, nemaju drugi izvor informacija. Prva je moja baba takva.
Negde u decembru 2017. pred novu godinu par dana, jedno jutro sam se probudio i ostao prikovan za krevet narednih par dana sa visokom temeraturom, između 39 i 40. Nisam se javio doktoru, a nisam ni pio nikakve lekove. Samo ležanje, limunada i krompir na noge. I prošlo je. Danas bi to bila KORONA.
Početkom jula sam ostao bez ukusa i mirisa, ne samo ja- već i moji drugari kako iz NS, tako i iz BG. Zanimljivo je da smo svi ostali bez ukusa i mirisa uoči i tokom protesta. Pogledajte malo nebo kako izgleda, prošarano kemtrejlsima. Pogledajte video u kom Velibor Vukašinović govori šta se dešavalo 2006. godine, a zamislite šta se radi danas.
Kako sam ja rešio problem nestanka ukusa i mirisa? Lugolov rastvor, glina, prečišćena soda bez aluminijuma i askorbinska kiselina. I puf nestali simptomi korone, odnosno izbacio sam udahnute otrove.
U medicinu ne verujem i mislim da je sve sviranje k osim hirurgije, i sličnih odeljenja gde doktori znaju šta rade i mogu da ti pomognu.
Za šta god da dođeš prepišu ti lek i sve je normalno dok koristiš lek. Jedino to i znaju, tako su učeni. Lek ne otklanja uzrok tj. koren problema, u tome je i problem.
Sve se svodi na ishranu, ne možeš stalno da jedes junk hranu a da vitamine unosis preko tableta i da budeš zdrav. To jednostvano ne ide zajedno.
Pogledajte ko je Vim Hof i šta čovek radi. Ubrizgali su mu svašta u krvotok i nije mu bilo ništa, pravilna ishrana, hladna voda i duboko disanje i nemaš brige.
I sam se kupam hladnom vodom već 3 godine, na ishranu relativno pazim, dok disanje još uvek nisam počeo.
Masku ne nosim nigde i ne može niko da me natera da je nosim. Kao ni za vakcinu, neću je primiti nikada.
Kako to da je za "najsmrtonosniji virus" u istorji tako brzo nađena vakcina, a recimo za sidu i rak nije? Smešno.
U potpunosti se slažem sa prvim pasusom i to je nažalost tako. Ne razumem kakve ima veze da li plaćam sam račune ili me još uvek izdržavaju roditelji. Radio sam na leto između 3. i 4. gimnazije, na leto pred faks i na leto posle prve godine faksa. Radio bih i ovog leta posle druge godine, da nije sve bilo zatvoreno. Nisam neki indijanac kome je sve servirano, ako na to ciljaš.Da se sada nadovežem na ishranu. Da, slažem se da je zdrav život ključ zdravlja ali pogledaj to sada ovako. Imali smo 2 rata u periodu kraćem od 10godina u kojima su na nas s obije strane Drine bacali sve što im je došlo pod ruke. Posle toga imamo zapadnjači trgovinski sistem pa sve što valja izvezemo a uvozimo smeće i prodajemo našem narodu. Zaštita potrošača nam je nikakva. GMO je već uveliko u sjemenima pa čovjek više ne može ni domaće da hrani na zdrav način. Hormon rasta se trpa u sve živo. Djevojčice od 10god dobijaju periode, rak dojke i prostate je skočio za 200%. Debelog crijeva za 300%. Ljudi rade po 12 sati za minimalac koji ode na porez. Psihički smo nestabilna nacija. Nemamo vremena da se zdravo hranimo i jedemo i pijemo smeće. Procenat samoubistava je skočio za 200%. 500% kada su u pitanju muškarci. Sterilitet kod muškaraca je skočio za 100%. Toliko o potencijalnom zdravom životu. Javi se kada pređeš 30godina u budeš plaćao sopstvene račune.
Što se tiče forsiranja, nemo se iznenaditi da ti ustavom bude mandatorno propisana vakcinacija npr. Niko tebi neće s puškom doći pred vrata ali nećeš moći dobiti posao u vladinim organizacijama niti organizacijama koje posluju sa vladom. Nećeš moći dobiti pasoš niti vozačku. Nećeš moći ovjeriti knjižicu. Nećeš moći upisati dijete u vrtić ili školu itd itd. Osim ako ne planiraš da živiš u šumi bez struje, vode i interneta, sam ćeš otići da se vakcinišeš. Nećeš moći otići ni u inostranstvo jerćeš imati zabranu ulaska bez potvrde o vakcinaciji itd. Znaju oni vrlo dobro šta rade, ne brini...
Nisam mangup, već razmišljam svojom glavom i imam svoje mišljenje. Jel to toliko smeta? I da se jednom ispostavi da nisam bio u pravu, znaću da sam sam kriv, ali ću isto tako znati da nisam bio ničiji rob, da nisam gutao šta mi se servira, već da sam imao svoje ja.Sto volim ovakve mangupe, ne nosim masku nigde i niko ne moze da me natera. Druze zivot ce te natera i dokazace ti da nisi u pravu ali tada moze da bude kasno. Kada te zivot bude lupio preko nosa onda ce da bude kasno a mozda i prekasno.
Nisam uopšte ciljao na to već da se život jako mjenja kako se stari. "Plaćanje računa" je bilo vezano za oslikavanje zrele, samostalne osobe koja već iza sebe ima različita životna iskustva, uglavnom preko 30godina starosti. Što se tiče scenarija, to je već u funkciji i savršeno radi. Narod je stoka kojom se lako upravlja. Nemire organizuju plaćene grupacije. Običan čovjek nema vremena da izlazi na ulicu. S druge strane, vladavina strahom je nešto što takođe dokazano funkcioniše. Ljudi će sami da stoje u redovima da prime vakcinu. Što se tiče mandatornih obaveza, ne mora tu da bude prisile. Daće ti pogodnosti, kao kod platnih kartica, nema čekanja, nema provizije, nema papirologije i sl. Kao što rekoh, znaju oni vrlo dobro šta rade.U potpunosti se slažem sa prvim pasusom i to je nažalost tako. Ne razumem kakve ima veze da li plaćam sam račune ili me još uvek izdržavaju roditelji. Radio sam na leto između 3. i 4. gimnazije, na leto pred faks i na leto posle prve godine faksa. Radio bih i ovog leta posle druge godine, da nije sve bilo zatvoreno. Nisam neki indijanac kome je sve servirano, ako na to ciljaš.
A što se tiče drugog pasusa, pričao sam sa ljudima i na tu temu. Taj scenario je po meni teško izvodljiv. Veliki broj ljudi je protivnik toga i izbili bi nemiri. Ne mogu da zamislim da mogu ceo svet da prisile na to, ali videćemo- vreme će da pokaže.
Upravo takoNeverica uglavnom traje do trenutka kada neko koga znaš ne dobije težu varijantu. Onda se mišljenje instant menja, video više puta.
Nazalost politika je postala deo drustva, i hteli mi to ili ne ona se provlaci kroz sve teme naseg zivota. Koji god razgovor zapocnes uvek se na kraju zavrsi sa politikom.@peja81 : teško je politiku isterati iz teme...