Zašto? Vidiš da je čovek sve pare dao za napajanje?SSD od 120gb je potpuni promašaj
Ima HX1200i za 170 evrica na jedno mesto xDSkupi su hxi.Mada za sistem sa jednom kartom mu i ne treba neki multirail,iako nije loše.Koliko god da sam za minimum cene psu50/60 evra,toliko i ne volim preterano bacanje para za psu,verovatno ga placa preko 20k,to je po meni preterano,da ne kazem van pameti..100 evrica fin psu nista više od toga.Razlika izmedju nivoa a+ i a su neznatne,sličnog kvaliteta samo sto su multirail..Koji god najeftiniji odatle bice super.
zaboravio sam da kazem da sam uzeo isti ssd, samo verziju od 240gb, od toga mi stvarno vise ne treba.. cak mi ni ne treba 1tb hdd, imacu instaliranu samo 1-2 igricu i 2-3 programaSSD od 120gb je potpuni promašaj
Mortar koliko vidim nema kod nas. A od madjara ko zna kad ce krenuti. Da li je ok msi b450 a pro max? Napajanje Evga g2 supernova 750w 50e polovna?MSI B450 Mortar MAX
Ryzen 5 1600AF
Kingston hyperX FURY 3200Mhz CL16 2x8GB
Hitro+ RX570 4GB
Napajanje neka preporuci neko drugi. Ima ono sasvim ok FSP od 50ak € ali ne znam tacno model
Prodato je.Pitaj ovde za model Corsair HX850i
KupujemProdajem | Praktično sve...
Konsultuj se sa @SkazzY , siguran sam da ti može dati neki savet.Kupio SAMA 550w. Sastavio sve. Ne moze da stane u cyclops v kuciste. Moracu da budzim nesto. Stane napajanje, ali nema mesta za kablove da se prikopcaju.