Cruber
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 10.06.2018.
- Poruka
- 113
- Rezultat reagovanja
- 27
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
I5 8600k , CM Hyper 212 EVO
Motherboard:
AS Rock Z370 Pro 4
RAM:
HyperXFury DDR4 2x8GB 2666MHz
VGA & cooler:
Gtx 1060 6GB Aorus
Display:
Benq Zowie XL2411P, 144Hz/1ms
HDD:
Samsung 250GB 860 Evo
Case:
Alexander Weiss c903
PSU:
Cooler Master 500W Elite v3
OS & Browser:
Winows 10 64x Pro , Chrome
Pozdrav svima sa foruma.Molim za pomoc u sastavljanju konfiguracije. Komsija je resio da uzme nov racunar sebi pa mi treba vasa pomoc da sastavimo nesto ljudski.
Jedva sam ga ubedio da ne uzima gotov, nego iz delova. Budzet mu je 50 000 dinara , mozda malo vise ako probijemo. Dakle treba mu ceo pc nov, bez periferija i bez kucista. Samo komponente.
Delove bi uzimao u Emmi shopu na rate ( znam da ih mnogi ne gotive , ali to je njegov izbor ),ne preko madjara i ne polovno ( mozda graficka polovna ako ga ubedim ) .
Racunar bi se koristio iskljucivo za igranje igrica , ni za sta vise. Pa eto , predlozite mu/nam nesto ljudski, da moze da se igra kao covek. Unapred hvala.
Jedva sam ga ubedio da ne uzima gotov, nego iz delova. Budzet mu je 50 000 dinara , mozda malo vise ako probijemo. Dakle treba mu ceo pc nov, bez periferija i bez kucista. Samo komponente.
Delove bi uzimao u Emmi shopu na rate ( znam da ih mnogi ne gotive , ali to je njegov izbor ),ne preko madjara i ne polovno ( mozda graficka polovna ako ga ubedim ) .
Racunar bi se koristio iskljucivo za igranje igrica , ni za sta vise. Pa eto , predlozite mu/nam nesto ljudski, da moze da se igra kao covek. Unapred hvala.