canyon1
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 27.06.2020.
- Poruka
- 162
- Rezultat reagovanja
- 52
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
PC
CPU & cooler:
AMD ryzen 5 1600AF & stock
Motherboard:
MSI B-450-A PRO MAX
RAM:
16 gb Kingston predator 3200MHz
VGA & cooler:
Nvidia GF GTX 950 2GB (privremeno)
HDD:
A Data su650 223 GB (*speecy)
Pozdrav svima!
Listao sam prethodne teme, ali vidim da je korona uticala i na cene komponenti.
Treba mi izbalansiran PC - koristio bih ga za sve po malo - pokretao photoshop (početnik sam), poneki edit videa, tu i tamo neka igrica (skroz retko - možda jednom-dva puta mesečno), surfing...
Za sada mi se jedino čini da bi ryzen 5 1600 AF išao sigurno. Uzeo bih i 16 Gb DDR4 3200 Mhz (kasnije negde dodao još jednu od 16 gb. I to je sve što mi pada na pamet. ( i za to već ode nekih 220 evra). Šta još kupiti za 280?
p.s. Već imam: SSD 120 Gb, i jedan hard običan od 500 gb (ubuduće sigurno nadogradnja SSD).
Hvala vam unapred svima na odgovorima!
Listao sam prethodne teme, ali vidim da je korona uticala i na cene komponenti.
Treba mi izbalansiran PC - koristio bih ga za sve po malo - pokretao photoshop (početnik sam), poneki edit videa, tu i tamo neka igrica (skroz retko - možda jednom-dva puta mesečno), surfing...
Za sada mi se jedino čini da bi ryzen 5 1600 AF išao sigurno. Uzeo bih i 16 Gb DDR4 3200 Mhz (kasnije negde dodao još jednu od 16 gb. I to je sve što mi pada na pamet. ( i za to već ode nekih 220 evra). Šta još kupiti za 280?
p.s. Već imam: SSD 120 Gb, i jedan hard običan od 500 gb (ubuduće sigurno nadogradnja SSD).
Hvala vam unapred svima na odgovorima!