http://www.nabava.net/maticne-ploce__140/asus-maticna-ploca-h81-gamer-socket-1150-agp__8478991
ova? jel dobra za clock?
ova? jel dobra za clock?
Nesto si pomesao. GTX960 je dosta bolja od R9 270.Ne nikad necu uzet 960 jer koga god sam pitao rekao je da je veoma losa i da je bolje uzet r9 270 nego nju -_-
Kako zasto? Pa vidis da je to popularno u poslednje vreme. Otvore temu koju grafu da kupim (ili drugu komponentu ili u ovom slucaju konfu), ljudi se upljuvase da objasne koju da uzme a on onda u poslednjem postu kaze "hvala, uzimam krajem godine" ili za 8-10-12 meseci. Vidim da su takve teme sve popularnije.Iskreno ne znam sto si sada pitao za preporuke za racunar, kada planiras da ga uzmes tek za 8 meseci.
Za 8 meseci se svasta moze desiti pa sadasnja preporuka moze biti neadekvatna.
Valjda 8. mesec - avgust. Mada je i on "daleko".Iskreno ne znam sto si sada pitao za preporuke za racunar, kada planiras da ga uzmes tek za 8 meseci.
wow 8. mjesec je jako daleko o.OKako zasto? Pa vidis da je to popularno u poslednje vreme. Otvore temu koju grafu da kupim (ili drugu komponentu ili u ovom slucaju konfu), ljudi se upljuvase da objasne koju da uzme a on onda u poslednjem postu kaze "hvala, uzimam krajem godine" ili za 8-10-12 meseci. Vidim da su takve teme sve popularnije.
nije za 8 mjeseci nego 8. mjesecIskreno ne znam sto si sada pitao za preporuke za racunar, kada planiras da ga uzmes tek za 8 meseci.