uniquecs
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 10.04.2020.
- Poruka
- 51
- Rezultat reagovanja
- 7
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 870 @ 3ghz
RAM:
4x2gb ddr3 1333mhz
VGA & cooler:
SAPHIRE RX 470 4GB
Napisao sam temu vec jednu gde sam hteo da promenim polukonfiguraciju, pa sam odlucio da sastavim celu konfiguraciju za jedno sto hiljada.
Imam napajanje koje bi iskoristio u pitanju je EVGA 600B 80 Plus.
Poceo sam da igram valorant verovatno bi strimovo istu igru posto sam blizu high tier ranka, zanima me da li za ove novce moze da se sastavi nesto sto bi guralo igru preko 144 frejma dok strimam.
Igram i CSGO tako da to je to otprilike.
Uglavnom mislio sam da uzimam sve novo sa mogucnoscu na upgrade i ovo je nesto iz moje glave:
Neka b450 ploca
Ryzen 5 3600
Nvidia 1660 Super (Uzeo bih neku nvidia karticu zbog encodera njihovog za stream)
neki m.2 ssd jeftiniji
16GB ddr4 ram 3200mhz (2x8)
Kuciste neko jeftinije sa mogucnostcu ugradnjom ventilatora
Postoji li neka druga i bolja opcija od ovih, uzeo bih u obzir i polovne grafike ali nekako kad uzimam vec sve novo nesto mi greota da ide polovna grafa u to...
Svako dobro
Imam napajanje koje bi iskoristio u pitanju je EVGA 600B 80 Plus.
Poceo sam da igram valorant verovatno bi strimovo istu igru posto sam blizu high tier ranka, zanima me da li za ove novce moze da se sastavi nesto sto bi guralo igru preko 144 frejma dok strimam.
Igram i CSGO tako da to je to otprilike.
Uglavnom mislio sam da uzimam sve novo sa mogucnoscu na upgrade i ovo je nesto iz moje glave:
Neka b450 ploca
Ryzen 5 3600
Nvidia 1660 Super (Uzeo bih neku nvidia karticu zbog encodera njihovog za stream)
neki m.2 ssd jeftiniji
16GB ddr4 ram 3200mhz (2x8)
Kuciste neko jeftinije sa mogucnostcu ugradnjom ventilatora
Postoji li neka druga i bolja opcija od ovih, uzeo bih u obzir i polovne grafike ali nekako kad uzimam vec sve novo nesto mi greota da ide polovna grafa u to...
Svako dobro