Ja sam proverio zato sto mi je bilo nemoguće da je po toj ceni..a plus je to sto vrv nije zvao nikakav čovek nego si ti napisao tu cenu zato sto je stajala na oglasu...Dobro serlok homs, paoro i ostali detektivi. Sada ides i proveravas moje izjave? Da te zovnem pola sata ranijee kada budem isao u wc da mozes dda istrazis tragove dok su svezi?
Matija sjasi mi sa vrata, dosadan si ko muva.
Ti si bas neverni toma, evo kada moram da ti dokazujem da je covek proverio i sta mi je prosledio.Ja sam proverio zato sto mi je bilo nemoguće da je po toj ceni..a plus je to sto vrv nije zvao nikakav čovek nego si ti napisao tu cenu zato sto je stajala na oglasu...
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
To su dva razlicita prodavaca prvi je digital drugi su pc komponente...311e je kod pc komponente ako su uopste proverili a ti si bio linkovao za kartu kod digitala...Ti si bas neverni toma, evo kada moram da ti dokazujem da je covek proverio i sta mi je prosledio.
Evo jesi srecan sada?
I jel vidis neku razliku sa druge slike i cetvrte? Eto da vidis koliko cene znaju da varijaju, ono sa druge slike je upit uvece a odovgovor u toku prepodneva pokazuje kolika je razlika u ceni i koliko cene mogu da idu gore ili dole i onda se ti nadjes pametan da kazes da sam ja to napisao svojevoljno a da nisam proverio.
Uzmi Ryzen 1400+LC CC 120 i to napajanje sto ti je Dragan napisao i to je toOkej ljudi sastavih nešto što bi mi bila konačna odluka:
Ryzen 5 1500x
Msi Prime B350-Plus
Gtx 1060 6gb MSi - 330 evra kod Trigera
CORSAIR 8GB Vengeance 2666mhz
hdd 50 wD 10..(šta god) onaj što je slabo čuje blue
Samsung SSD 250GB 850
MS Industrial Winston/Cyclops
Napajanje jedino mi tu treba pomoć neko od 50 evra ako je moguće? Dragan mi je preporučio neko koje je 60, a Pejin Šiftek od 50 evra nigde nisam našao. Sve ovo izlazi 900 evra ako je napajanje 50 evra, ako nije onda nešto malo jače. Sve u svemu onda mi ostaje okvirno 200 evra za monitor, računar je dovoljno jak, gledao sam testove igrica preko jutjuba i zaista se dobro pokazao.
Monitor sam već naručio, Asus 24 incha neki koji je bio na akciji, mrzi me sada da tražim . On mi se činio kao najbolji izbor. Svakako hvala! Taj sam isto hteo da uzmem al ono, imam lošeg iskustva sa LG monitorima. Prethodna dva sam redovnno nosio u servis.Ja bih definitivno isao na varijantu
LG 24MP68VQ | Online prodaja Laptopova , Računara i komponenti
Predlagao sam doticni monitor i drugim clanovima sa foruma. Vredi za te pare.
27" je previse za 1080p
Ako ce ti monitor biti udaljen tipa 60-70cm od ociju onda mozda i bude OK
Onda je bolje da kupis TV od 32" umesto monitora. Kad vec kvaris kvalitet slike da bar znas za sta ga kvaris.