marexSklab
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 23.01.2026.
- Poruka
- 4
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Zdravo, kupio bih racunar do nekih 500 Eura.Malo me buni sva ta prica , neko mi kaze da kupujem nove delove, neko kaze da je najisplativije polovne, a neko mi predlaze gotove konfiguarcije (polovne) sa onih instagram stranica mada to mi nekako najvise smrdi ispravite me ako gresim.
Sto se tice namene prvenstveno internet, ali bi bilo dobro ako za taj novac moze i da se pokrene tipa cs2, lol i tako neke igrice povremeno.
Kontam da je ovo post broj 100000 u vezi ovoga ali ako neko i dalje ima strpljenja da mi pomogne bio bih mu zahvalan <3
p.s voleo bih ako nije neka razlika u ceni izmedju polovnih i novih delova, da uzmem nove jer se radujem sklapanju konfiguracije deo po deo :"D
Sto se tice namene prvenstveno internet, ali bi bilo dobro ako za taj novac moze i da se pokrene tipa cs2, lol i tako neke igrice povremeno.
Kontam da je ovo post broj 100000 u vezi ovoga ali ako neko i dalje ima strpljenja da mi pomogne bio bih mu zahvalan <3
p.s voleo bih ako nije neka razlika u ceni izmedju polovnih i novih delova, da uzmem nove jer se radujem sklapanju konfiguracije deo po deo :"D

16/256GB