Dixon17
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 14.11.2017.
- Poruka
- 32
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Kupujem celu konfiguraciju na Emmi-ju, oni ce i sastaviti, jel moze neka preporuka sa Emmija a da nije skuplje od ovog?Zotac je odlican brand. Zaista ga ne treba nipodostavati bez obzira na poznate asus ili msi modele.
Jedino sto treba imati na umu je da Zotac bar koliko ja znam daje "samo" 2 god garanciju dok asus ili msi gigabyte i tako neki brendovi daju 3 god. I to jedina stvar zbog koje bi mozda razmisljao o kupovini drugog brenda.
Sto se tice napajanja mogu samo da kazem da se ljudi previse loze na te sertifikate.
Bronze ima 85% efikasnost a gold ima cak 90% zaista toliko bitna stvar da ja nemam reci. Citacih 20W po satu u full load ce mi racunar trositi manje.
Koristim napajanje u bronze sertifikatu i nikad nisam imao ni jedan problem sa masinom iako su ljudi govorili za moje napajanje da uopste nije neki ultra top model ili klasa napajanja.
I da jos jedna stvar, molim te ako mozes ne kupuj Corsair napajanje jer ja zaista sumnjam u njihov kvalitet.
EDIT:
17K ovo napajanje? Ovo je totalna utopija kupiti.
Daj brate kupi lepo napajanje preko poznatog prodavca sa kp za 120 evra EVGA G3 750W