Ne bih da ti solim pamet nego kontam da verovatno jedan covek ima komponente koje nabavlja sa raznih strana, pa garancija zavisi od komponente do komponente. Ko moze da ti kaze sem prodavca kakva garancija ide uz nju?Mislio sam posto kace linkove od tog lika da su vec imali saradnju sa njim i da bi me malo informisali, a ti ukoliko bi samo da mi solis pamet, molim te nemoj...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Пола форума је куповало од продаваца са КП, зато се и каче линкови, а мрзи нас да сваки пут кад неко нови дође објашњавамо исте ствари...Mislio sam posto kace linkove od tog lika da su vec imali saradnju sa njim i da bi me malo informisali, a ti ukoliko bi samo da mi solis pamet, molim te nemoj...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brate taj problem imas i sa radnjama nikada ne znas dokle ce da rade Moja sestra je uzela laptop u nekoj radnji koja je u medjuvremenu bankrotirala pa joj garancija ne vazi viseНису оствариве у Србији, него ови што набављају они ти и шаљу на рекламацију ако буде потребно. Једини проблем је да ли ће ови што набављају компоненте да раде и нередне три године у супотрном немаш бриге колико сам чуо рекламације пролазе без проблема.
То није идеално, али гледајући шта добијаш за новац у односу на цене код нас у продавницама мислим да вреди таквог "ризика".
Било би добро кад би могао да додаш још нешто мало типа 50ак евра у конфу и наручиш неки ссд јер би ти значио.
Ovaj covek hahahahaah u svakoj temi pljuje sve sto nije njegovo ja ne verujem haahah,njegovo pa najbolje .Ja se izvinjavam, ali zar nismo svi zaključili da na Gigabajtovim kartama (posebno GTX 1060 i to oba modela) cvile zavojnice sve u 16, a ti ljudima i dalje preporučuješ tu kartu? Nije, problem da se ljudi zeznu, pa da umesto RX 480 hoće da kupe GTX 1060, ali sa Gigabajtom će imati dupli zez.
Gigabajt se zaobilazi u najširem luku!
DA. Lepo zapazanje.Ovaj covek hahahahaah u svakoj temi pljuje sve sto nije njegovo ja ne verujem haahah,njegovo pa najbolje .
U odnosu na koju.Znam da su MSI najbolje, ali dali vredi dati 25-30e vise za msi model?