Syllar
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 07.11.2017.
- Poruka
- 332
- Rezultat reagovanja
- 123
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 5600x
Motherboard:
MSI B350 Bazooka
RAM:
Corsair Vengeance 16gb ddr4 3200mhz Cl16
VGA & cooler:
Asus Dual RX6600
Display:
Asus TUF 249Q
HDD:
1TB wd blue + 120gb Ssd Transcend+ 1tb external + 500gb samsung 980
Case:
MS Industrial Hulk Pro
PSU:
Seasonic S12 620W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origin Core + G502
Internet:
Neki raspad ( 500kb/s download) - i dalje isti raspad od neta
Kao sto naslov rece vreme je da i ja uzmem novi rig pare stizu za dan - dva.
Ovo je neka konfa koju sam ja zamisljao (ne bih da predje 850e to mi je neka granica sta znam)jos treba da posaljem Digital Triggeru upit o cenama, al ono u pitanju je kes tako da mogu da uzimam gde hocu, pa me zanima vase misljenje :
Case: Hulk pro ili typhoon plavi, necu widow nema providnu stranicu
Cpu : Ryzen 5 1600
Mobo : Msi b350 bazooka
hdd : 1tb wd blue
ram : HyperX 2x4gb predator ddr4 2666 mhz
psu : SEASONIC S12 II 620W (ovo sam se setio neko mi je preporucio od vas kada sam se pre raspitivao)
ssd: to imam
i grafa : ovde ne znam jos uvek sta da radim ako mi stane u cenu msi gameing x 1060 6gb ili aeorus extream ako neko ima 3. opciju nek mi predlozi samo leba vam ne pominjite single fun i zotac modele
Komp koristim najvise za gameing cak nije ni neki hardcore pa sam razmisljao na 3gb modele zbog cene, ps manje vise i jos neke fakultetske 'sitnice'
Hvala unapred
Ispravka ( case nije uracunat u cenu znaci samo delovi )
Ovo je neka konfa koju sam ja zamisljao (ne bih da predje 850e to mi je neka granica sta znam)jos treba da posaljem Digital Triggeru upit o cenama, al ono u pitanju je kes tako da mogu da uzimam gde hocu, pa me zanima vase misljenje :
Case: Hulk pro ili typhoon plavi, necu widow nema providnu stranicu
Cpu : Ryzen 5 1600
Mobo : Msi b350 bazooka
hdd : 1tb wd blue
ram : HyperX 2x4gb predator ddr4 2666 mhz
psu : SEASONIC S12 II 620W (ovo sam se setio neko mi je preporucio od vas kada sam se pre raspitivao)
ssd: to imam
i grafa : ovde ne znam jos uvek sta da radim ako mi stane u cenu msi gameing x 1060 6gb ili aeorus extream ako neko ima 3. opciju nek mi predlozi samo leba vam ne pominjite single fun i zotac modele
Komp koristim najvise za gameing cak nije ni neki hardcore pa sam razmisljao na 3gb modele zbog cene, ps manje vise i jos neke fakultetske 'sitnice'
Hvala unapred
Ispravka ( case nije uracunat u cenu znaci samo delovi )
Poslednja izmena: