shonZee94
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 10.06.2015.
- Poruka
- 233
- Rezultat reagovanja
- 23
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
G-Kill3R
CPU & cooler:
i5-8600k (OC 4.9 Ghz) & CM Nepton 240M
Motherboard:
Asus Rog Strix Z370-E Gaming
RAM:
Kingston Hyper X Predator 3333Mhz 2X8Gb DDR4
VGA & cooler:
ASUS ROG Strix GTX 1080Ti O11G
Display:
ASUS MG248 144hz
HDD:
Toshiba 1Tb / SSD Samsung 850 EVO 120gb
Sound:
ASUS Rog Orion Pro
Case:
Cooler Master h500p
PSU:
CM V1000 80+ Gold
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder Elite & Corsair-k70 LUX
Internet:
Orion Opticki 100/10
OS & Browser:
Win 10 Home & FireFox Mozila
Pozdrav svima,
Imam veliki problem sa kompjuterom i treba mi vasa pomoc kako bih nasao resenje.
Desava mi se dok igram igricu (bilo koju), samo odjedom se ugasi ekran i ventilatori na grafickoj pocnu da se okrecu sami od sebe punom brzinom. U tom trenutku ne mogu apsolutno nista da uradim sem da restartujem komp.
Nakon toga je sve opet ok, moze da radi satima i nista! Kada opet udjem u igru, nakon par minuta opet isto! Posle toga, odlucio sam da restartujem bios i kompletno izbrisem nvidia drajver iz sistema i sve ponovo lepo da instaliram. Nakon toga sve je bilo uredu do danas, opet se isto desava! Ponovo sam resetovao bios i drajver i ne vredi, opet isto. Vise nemam predstavu sta moze da bude, pa se nadam da mi vi mozete pomoci. Jedino sto razmisljam da moze da bude je to sto je graficka preko extendera (x16), povezana pa da to nesto zeza, ali je extender potpuno nov.
Specifikacije su:
-AMD FX 8350 4.42GHZ
-ASUS ROG CROSSHAIR V FORMULA-Z
-nVidia GTX 1070 8GB OC ASUS STRIX
-RAM 32GB KINGSTON
-COOLER MASTER V850 GOLD
Hvala unapred!
Imam veliki problem sa kompjuterom i treba mi vasa pomoc kako bih nasao resenje.
Desava mi se dok igram igricu (bilo koju), samo odjedom se ugasi ekran i ventilatori na grafickoj pocnu da se okrecu sami od sebe punom brzinom. U tom trenutku ne mogu apsolutno nista da uradim sem da restartujem komp.
Nakon toga je sve opet ok, moze da radi satima i nista! Kada opet udjem u igru, nakon par minuta opet isto! Posle toga, odlucio sam da restartujem bios i kompletno izbrisem nvidia drajver iz sistema i sve ponovo lepo da instaliram. Nakon toga sve je bilo uredu do danas, opet se isto desava! Ponovo sam resetovao bios i drajver i ne vredi, opet isto. Vise nemam predstavu sta moze da bude, pa se nadam da mi vi mozete pomoci. Jedino sto razmisljam da moze da bude je to sto je graficka preko extendera (x16), povezana pa da to nesto zeza, ali je extender potpuno nov.
Specifikacije su:
-AMD FX 8350 4.42GHZ
-ASUS ROG CROSSHAIR V FORMULA-Z
-nVidia GTX 1070 8GB OC ASUS STRIX
-RAM 32GB KINGSTON
-COOLER MASTER V850 GOLD
Hvala unapred!