• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Komp za 800e

Dragan.P

Banned
Učlanjen(a)
20.04.2013.
Poruka
3.249
Rezultat reagovanja
940
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5-8600k 4.20 GHz, Xigmatek Gaia SD1283
Motherboard:
MSI Z370 Krait Gaming
RAM:
Geil Evo Forza 16GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL16
VGA & cooler:
MSI GTX 1070 Ti Gaming 8G
Display:
Dell U2412M
HDD:
Sistem - Samsung 250GB 850 Evo, u racunaru - 640 GB, 3 TB, Rack LC-35U3 - 3 TB, 3 TB & 4 TB
Sound:
Dual Realtek® ALC1220 Codec
Case:
MS Industrial Winston
PSU:
Thermaltake Toughpower XT TPX-675M 675W
Optical drives:
Samsung SH-224BB/BEBE
Mice & keyboard:
Motospeed V10
Internet:
Telekom VDSL 50/8
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64, Google Chrome
Other:
Xiaomi Redmi 3s
Te dve GTX 960 nemaju šta da traže pored jedne 1060 6GB. Napisao sam šta bih ja kupio za te pare, a ti kako hoćeš.
Dzaba pejo pricas ja sam mu na private sklopio komp da se usere u gace i on je sve to popljuvo, decko jednostavno ne zna sta hoce da kupi. To je ona nase seljacka uzrecica da mi oprostis ti pejo i drugi moderatori taj bi da se j*be a da mu ne udje. E pa ne moze. Jednostavno kod njega je sve da se kupi super a a prodje sto jeftinije. Steta sto nemam poruke da vam pokazem koje su to fix ideje zato sam i napustio razgovor je sa njime jednostavno nije moguce voditi normalan razgovor jer on jednostavno ne zna sta zeli da kupi tacnije zna ali bi a prodje sto jeftinije.

Vrhunac gluposti mu je bio kada mi je trazio da mu preporucim monitor preko 30 inca koji je dobar a tada je hteo da kupi rx 470.

Mr.Nikola

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
21.05.2017.
Poruka
37
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Dzaba pejo pricas ja sam mu na private sklopio komp da se usere u gace i on je sve to popljuvo, decko jednostavno ne zna sta hoce da kupi. To je ona nase seljacka uzrecica da mi oprostis ti pejo i drugi moderatori taj bi da se j*be a da mu ne udje. E pa ne moze. Jednostavno kod njega je sve da se kupi super a a prodje sto jeftinije. Steta sto nemam poruke da vam pokazem koje su to fix ideje zato sam i napustio razgovor je sa njime jednostavno nije moguce voditi normalan razgovor jer on jednostavno ne zna sta zeli da kupi tacnije zna ali bi a prodje sto jeftinije.

Vrhunac gluposti mu je bio kada mi je trazio da mu preporucim monitor preko 30 inca koji je dobar a tada je hteo da kupi rx 470.
pa nego hocu da prodjem jeftinije ja sam prvo hteo da platim 600e za komp pa sad dajem 900e pa normalno da sam hteo da ustedim svaki dinar

Mr.Nikola

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
21.05.2017.
Poruka
37
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
pa nego hocu da prodjem jeftinije ja sam prvo hteo da platim 600e za komp pa sad dajem 900e pa normalno da sam hteo da ustedim svaki dinar

to je istina da sam hteo da uzmem rx 470 i monitor ali da se pristojno izrazim sta seres da sam ti reko od 30 inca reko sam samo neki monitor za 500e

Mr.Nikola

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
21.05.2017.
Poruka
37
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija

i samo da kazem ovo sto si reko da prodjem jeftinije ja sam za konfiguraciju od 600e hteo da uzmem preko monitor-a a vi ste mi preporucili kupujem prodajem (na cemu se zahvaljujem jer je jeftinije ) i ti sad mene pljujes

Mr.Nikola

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
21.05.2017.
Poruka
37
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija

i ne znam sta cu da kupim jer se ne razumem a hocu da imam masinu i da teram igrice

Mr.Nikola

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
21.05.2017.
Poruka
37
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija

i posluso sam vas
hteo sam ddr 3 uzeo sam ddr 4
hteo sam 8350 uzeo sam ryzen
i za maticnu
nisam hteo ssd pa sam uzeo ssd
nisam hteo hladnjak uzeo sam hladnjak

jedino sto sam ja uradio je promenio napajanje i graficku koju mi je peja preporucio

Dragan.P

Banned
Učlanjen(a)
20.04.2013.
Poruka
3.249
Rezultat reagovanja
940
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5-8600k 4.20 GHz, Xigmatek Gaia SD1283
Motherboard:
MSI Z370 Krait Gaming
RAM:
Geil Evo Forza 16GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL16
VGA & cooler:
MSI GTX 1070 Ti Gaming 8G
Display:
Dell U2412M
HDD:
Sistem - Samsung 250GB 850 Evo, u racunaru - 640 GB, 3 TB, Rack LC-35U3 - 3 TB, 3 TB & 4 TB
Sound:
Dual Realtek® ALC1220 Codec
Case:
MS Industrial Winston
PSU:
Thermaltake Toughpower XT TPX-675M 675W
Optical drives:
Samsung SH-224BB/BEBE
Mice & keyboard:
Motospeed V10
Internet:
Telekom VDSL 50/8
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64, Google Chrome
Other:
Xiaomi Redmi 3s
Vec sam ti bio reko ali ajde opet, kada kupujes komp posle ko zna koliko vremena onda ne stedis na komponentama, nego uzimas one koje ce da traju sigurno narednih 4-5 godina. U celoj prici sto cu opet da ti ponovim je najslabija kartika graficka koju moras da menjas na svake dve godine ili tri ako mozes. Ta razlika koju bi ti sada da ustedis ti na toliki niz godina nece znaciti nista jer ces imati puno bolju i kvalitetniju masinu.

Da sada ne bih citirao sve pojedinacno, za monitor si reko da ti vidim preko 30 inca jer si rek oda ti sestra dolazi od preko pa mesto sony 4 da ti kupi monitor i ssd.

Ne znas ti sta je pljuvanje, to sto sam ja napisao sam samo reko ljudima da se ne zamlacuju bez veze sa tobom, sklopio sam ti ultimativnu masinu tada za onoliko para koliko si mi reko da imas, malo je preslo preko ali sam napravio neke kompromise i sklopio ti masinu koja ce trajati brat bratu narednih 5 godina bez menjanja ostalih komponenti osim ponavljam se graficke.

I pored svega sto sam ti predlozio bio sam opet bio video da si otvarao druge teme i opet se raspitivao za fx 8350 iako sma ti lepo reko da taj procesor nema sta da trazi pored 1600 ryzena.

Pa nisi uzeo meni ni bolji procesor ni bolju memoriju ni bolji hladnjak nego si uzeo sebi ja sam ti samo dao smernice sta i gde da kupis uputio tek kod najboljeg i najpostenije prodavaca na kp i opet nisi zadovoljan opet hoces jeftinije da prodjes. Pa koliko to jeftinije mislis da mozes da prodjes? I da na kraju ustedis?

Komp koji sklapas sklapas ga da traje jer, zato sma ti stavio dobru plocu, dobar procesor, dobar vazdusni kuler, sve u cilju da imas najbolje u narednom periodu jer je to posle cimanje da sve promenis dok je graficka koju opet ponavljam najslabija karika najlakse promenuti i staviti jacu i opet si miran par godina, jer od svih komponenti procesor, memorijia, maticna i kuler su najmanje podlozni promenama zbog grafike.

AMD Ryzen 5 1600 3.20GHz AM4 BOX

ASUS PRIME B350-Plus

LCPOWER Cosmo Cool LC-CC-120

HyperX 8GB Savage DDR4 3000MHz CL15

Samsung SSD 250GB 850 EVO SATA3 2,5

Gigabyte GTX 1060 6GB GDDR5 Xtreme Gaming

Za napajanje necu da stavljam nista to neka predlozi neko ko se vise razume u jeftinija a kvalitetnija a graficku ako bi mogo ovu da nabavis ovo bi ti bilo best buy.

I ovo ti je ultimativna masina zanarednih 5 godina a ti sada izvoli pa opet izmisljaj preko hleba pogace.

Mr.Nikola

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
21.05.2017.
Poruka
37
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija

Vec sam ti bio reko ali ajde opet, kada kupujes komp posle ko zna koliko vremena onda ne stedis na komponentama, nego uzimas one koje ce da traju sigurno narednih 4-5 godina. U celoj prici sto cu opet da ti ponovim je najslabija kartika graficka koju moras da menjas na svake dve godine ili tri ako mozes. Ta razlika koju bi ti sada da ustedis ti na toliki niz godina nece znaciti nista jer ces imati puno bolju i kvalitetniju masinu.

Da sada ne bih citirao sve pojedinacno, za monitor si reko da ti vidim preko 30 inca jer si rek oda ti sestra dolazi od preko pa mesto sony 4 da ti kupi monitor i ssd.

Ne znas ti sta je pljuvanje, to sto sam ja napisao sam samo reko ljudima da se ne zamlacuju bez veze sa tobom, sklopio sam ti ultimativnu masinu tada za onoliko para koliko si mi reko da imas, malo je preslo preko ali sam napravio neke kompromise i sklopio ti masinu koja ce trajati brat bratu narednih 5 godina bez menjanja ostalih komponenti osim ponavljam se graficke.

I pored svega sto sam ti predlozio bio sam opet bio video da si otvarao druge teme i opet se raspitivao za fx 8350 iako sma ti lepo reko da taj procesor nema sta da trazi pored 1600 ryzena.

Pa nisi uzeo meni ni bolji procesor ni bolju memoriju ni bolji hladnjak nego si uzeo sebi ja sam ti samo dao smernice sta i gde da kupis uputio tek kod najboljeg i najpostenije prodavaca na kp i opet nisi zadovoljan opet hoces jeftinije da prodjes. Pa koliko to jeftinije mislis da mozes da prodjes? I da na kraju ustedis?

Komp koji sklapas sklapas ga da traje jer, zato sma ti stavio dobru plocu, dobar procesor, dobar vazdusni kuler, sve u cilju da imas najbolje u narednom periodu jer je to posle cimanje da sve promenis dok je graficka koju opet ponavljam najslabija karika najlakse promenuti i staviti jacu i opet si miran par godina, jer od svih komponenti procesor, memorijia, maticna i kuler su najmanje podlozni promenama zbog grafike.

AMD Ryzen 5 1600 3.20GHz AM4 BOX

ASUS PRIME B350-Plus

LCPOWER Cosmo Cool LC-CC-120

HyperX 8GB Savage DDR4 3000MHz CL15

Samsung SSD 250GB 850 EVO SATA3 2,5

Gigabyte GTX 1060 6GB GDDR5 Xtreme Gaming

Za napajanje necu da stavljam nista to neka predlozi neko ko se vise razume u jeftinija a kvalitetnija a graficku ako bi mogo ovu da nabavis ovo bi ti bilo best buy.

I ovo ti je ultimativna masina zanarednih 5 godina a ti sada izvoli pa opet izmisljaj preko hleba pogace.
oped ponavljam hteo sam 600 dobio saqm 900 nove teme nisam otvarao za procesor pogledaj otvorio sam samo 3 il 4 teme onu prvu kad sam hteo da uzmem gtx 1050 sledaca tema je bila dal da uzmem rx 470 novu il gtx 970 i zadnja tema je bila ova gde sam pitao ljude dal da uzmem onaj komp sa SLI GTX 960 i ovo jedno za monitor znaci samo graficke sledece sta tebe nisam posluso uzeo sam maticnu ram procesor napajanje kuler koji si mi reko

Vrh