_leks._
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 11.06.2020.
- Poruka
- 64
- Rezultat reagovanja
- 18
Moja konfiguracija
Pozdrav svima, već par meseci nekad kada koristim komp odjednom samo nestane slika zvuk malo secka dok skroz ne nestane sve al se ne ugasi skroz ostane upaljen al nema ni sliku ni zvuk više. Nekad reaguje na dugme restart nekad moram da ga palim pa gasim.. I kad ga odmah upalim i nastavim da radim isto što i do tada opet se ugasi i tako u krug samo češće pocne da se gasi. Dok ga ne ugasim skroz i onda ga cistim od prasine vadim grafu ram, svasta nešto vratim lepo i kad ga upalim nakon sto je dugo bio ugasen to se ne ponavlja više nego tek posle kojeg dana nekda se ne ugasi po mesec dana mada tad ga i ne koristim toliko.. Prvo što sam mislila je da je do grafičke, kupila sam novu iz prodavnice, dosla ona ja stavila nju ono cim sam stavila odmah se ugasi pa upali pa ugasi i tu vidim kao da me kabal zeza okej kupim novi kabal ništa bolje kontam do monitora okej kupim novi monitor i radilo je dugo sve to i opet pocelo da mi se desava to posle malo dužeg vremena.. Sto se tiče procesora pastu sam zamenila pre mesec, dva.. Konfiguracija mi je:
Procesor: AMD Ryzen 3 2200G Quad Core
Memorija: 8 GB DDR4 2400 MHz
Hard disk: 240 GB SSD ADATA (imam još i hdd 500gb valjda je segeat nisam sigurna)
Grafička karta: AMD RX560 4GB
Matična ploča: ASUS PRIME A320M-K
Šta vi mislite? I jel mogu nekako da proverim u cemu je problem?
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Procesor: AMD Ryzen 3 2200G Quad Core
Memorija: 8 GB DDR4 2400 MHz
Hard disk: 240 GB SSD ADATA (imam još i hdd 500gb valjda je segeat nisam sigurna)
Grafička karta: AMD RX560 4GB
Matična ploča: ASUS PRIME A320M-K
Šta vi mislite? I jel mogu nekako da proverim u cemu je problem?
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka