Krizzzti
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 28.09.2023.
- Poruka
- 22
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Kat
CPU & cooler:
Ryzen 7 1700x & Coller MASTERLIQUID ML240L RGB
Motherboard:
Asus ROG Strix B450-F Gaming
RAM:
(4x8gb) 32 Gb HyberX predator rgb 3200 Mhz
VGA & cooler:
Rog Strix Rtx 2060 6 Gb oc
Display:
ASUS Gaming monitor 27 IPS - VG279Q 144hz 1ms / Dell s2419h (pomocni)
HDD:
CT1000BX500SSD1 (1T,SSD) / KINGSTON SA400S37240G (240Gb,SSD)
Sound:
Hama Fire Fighter 53986 slušalice / Del (monitor)
Case:
MS Industrial PARAMOUNT PRO RGB
PSU:
RAIDMAX Cobra Power 1000w
Mice & keyboard:
Gxt165 (mis) / ASUS TUF Gaming K1 (tastatura)
Internet:
SuperNova (super plan 2m)
OS & Browser:
Windows 10 pro 64bit/ Opera Gx
Dobro vece sekirasi pre par mesecai Sam kupio delove za racunar I sastavio Sam ga u pitanju su sledece komponente
Cpu- Ryzen 7 7800x3d
GPU- Rog strix rtx 4070 ti
Ram- fury beast 16*2 gb 6000Mhz
Maticna- rog strix b650e- f gaming wifi
Cooler - rog Ryujin 360 RGB
Psu- Thor 850 w
Kuciste- rog Hyperion
SSD- Samsung 970 Evo plus 1tb
Radio je normalno jedan mesec sve ekstra I onda je krenulo to spontano zamrzavanje aplikacija na ekranu samo Sam mis mogao da pomeram da izadjem is aplikacija opera discord I Tako to nije radilo I onda se Sam restartuje
Pokusavao Sam da reinstalirao operativni sistem vise puta I nije mi pomoglo event wiever mi pokazuje samo critical error da se ugasio naglo I neprikaziluje mi neke informacije koje mogu da izguglam da nadjem uzrok
Nikad mi neizbacuje plavi ekran niti pravi mini dump file za windows zanimljivo je to da se desava maltene na idle dok se nista ne radi na njemu Ili dok gledam seriju Ili film preko neta dok igram igrice sve je ok temperature su sasvim uredu I na stress testovima prolazi sve uredu SSD I memori testiranje pokazuje da je uredu ljudi sa Microsoft foruma nisu uspeli da mi pomognu delovi su kupljeni od preko preko coveka sa kupujem prodajem on mi kaze da odnesem komp u servis da ga ispitaju I zvao Sam par servisa u okolini Koji su me odbili jer. Nemaju adekvatan hardverski da testiraju I dijagnostikuju moj racunar da nebih sad ovde mnogo tupio Ako neko moze da mi pomognu Ili da preporuci ozbiljan servisda je dobro opremljen bio bih vam zahvalan . Hvala unapred I event log mogu da okacim Po zahtevu
Cpu- Ryzen 7 7800x3d
GPU- Rog strix rtx 4070 ti
Ram- fury beast 16*2 gb 6000Mhz
Maticna- rog strix b650e- f gaming wifi
Cooler - rog Ryujin 360 RGB
Psu- Thor 850 w
Kuciste- rog Hyperion
SSD- Samsung 970 Evo plus 1tb
Radio je normalno jedan mesec sve ekstra I onda je krenulo to spontano zamrzavanje aplikacija na ekranu samo Sam mis mogao da pomeram da izadjem is aplikacija opera discord I Tako to nije radilo I onda se Sam restartuje
Pokusavao Sam da reinstalirao operativni sistem vise puta I nije mi pomoglo event wiever mi pokazuje samo critical error da se ugasio naglo I neprikaziluje mi neke informacije koje mogu da izguglam da nadjem uzrok
Nikad mi neizbacuje plavi ekran niti pravi mini dump file za windows zanimljivo je to da se desava maltene na idle dok se nista ne radi na njemu Ili dok gledam seriju Ili film preko neta dok igram igrice sve je ok temperature su sasvim uredu I na stress testovima prolazi sve uredu SSD I memori testiranje pokazuje da je uredu ljudi sa Microsoft foruma nisu uspeli da mi pomognu delovi su kupljeni od preko preko coveka sa kupujem prodajem on mi kaze da odnesem komp u servis da ga ispitaju I zvao Sam par servisa u okolini Koji su me odbili jer. Nemaju adekvatan hardverski da testiraju I dijagnostikuju moj racunar da nebih sad ovde mnogo tupio Ako neko moze da mi pomognu Ili da preporuci ozbiljan servisda je dobro opremljen bio bih vam zahvalan . Hvala unapred I event log mogu da okacim Po zahtevu