Hvala na odgovoru,znaš li možda koji bi bili najbolji kvalitet i enkoder?rezolucija i nije toliko bitna sto se velicine tice. bitan je kvalitet i koji je enkoder koriscen
skinuce ti od prilike 1gb
Koliko bi to GB za 2 sata live streama potrosilonemas neku kontrolu sto se youtube tice, oni konvertuju i enkodiraju svaki video
mislim da oni koriste h264 enkoder i 1 mbps bitrate za 480p rezoluciju
reko sam ti u prvog odgovoru, 1gb.Koliko bi to GB za 2 sata live streama potrosilo
Hvala na odgovoru živ bioreko sam ti u prvog odgovoru, 1gb.
A koliko bi gb interneta trosio da strimam 2h i igram multiplayer igrici(fortnite,samp,csgo,GTA v)reko sam ti u prvog odgovoru, 1gb.
igranje igrica preko interneta ne trosi mnogo, npr ceo dan igranja neke onlajn igrice bi skinulo mozda 200mb, ni tolikoA koliko bi gb interneta trosio da strimam 2h i igram multiplayer igrici(fortnite,samp,csgo,GTA v)
Znaci mogao bi lagano da strimam u 480p 2 sata sa 5 gbigranje igrica preko interneta ne trosi mnogo, npr ceo dan igranja neke onlajn igrice bi skinulo mozda 200mb, ni toliko
Otprilike se pise spojeno. I ne pise se D nego T.skinuce ti od prilike 1gb
Koliko bi bilo to da se strimuje 2 sata csgo u 720p?Ko ce da gleda to u 480p dva sata?
Da li ti mislis da strimas kao da ti saljes sliku na yt pa da ostali gledaju ili da gledas neciji stream 2h u 480p kvaliteti ?Pozdrav,zanima me koliko GB troši live stream na youtube 2h strimanja uz kvalitet ( 480p ). Hvala unapred na odgovoru.
za "otprilike" nisam znao, hvala.Otprilike se pise spojeno. I ne pise se D nego T.
Na pocetku recenice stavlja se VELIKO slovo kao i tacka na kraju iste ili drugi interpunkcijski znak zavisno od sklopa recenice.
Daj brate na forumu si malo samo obrati paznju.
"...dok pisem na tastaturi tesko. navika..." ?za "otprilike" nisam znao, hvala.
sto se tice velikih slova i interpunkcije, dok pisem na tastaturi tesko. navika..
ti ako te boli oci stavi me na ignore.
u ovom slucaju ne."...dok pisem na tastaturi tesko. navika..." ?
Treba da ide "...dok pisem na tastaturi je tesko, navika..."
Ali o tom po tom, nismo tu da se svadjamo nego da pomazemo jedni drugima, nemoj da te bude stid toga sto ne znas kako se sta pise, ima mnogo ljudi u svijetu koji cak nisu ni zavrsili srednju skolu a drze prevelike kompanije u svijetu.
Ova tema je otvorena za pomoc liku o temu koju je naveo, a ne za svadju.
"...dok pisem na tastaturi tesko. navika..." ?
Ali o tom po tom, nismo tu da se svadjamo nego da pomazemo jedni drugima, nemoj da te bude stid toga sto ne znas kako se sta pise, ima mnogo ljudi u svijetu koji cak nisu ni zavrsili srednju skolu a drze prevelike kompanije u svijetu.
Odnosilo se na ZukenbergaJa mislim da nas "gazda" prati i ovaj forum, cim si ovo napisao, eto nam jedne novine.
Novi zakon: Srednja škola u Srbiji biće obavezna
Nema na ovom forumu niko zasigurno pismen po pitanju srpskog jezika."...dok pisem na tastaturi tesko. navika..." ?
eto vidis, a ja mislio da se pise "otom potom"Nema na ovom forumu niko zasigurno pismen po pitanju srpskog jezika.
Kad ste vec krenuli, nepravilno je napisati "o tom po tom", vec se pise "o tom potom".
Kraj off-topic-a, da ne spamujemo temu, kome treba nesto o pravopisu, ima sazeto bas na ovom forumu, gle cuda.
Pravopis srpskog jezika
Kaze se tesko da cu promeniti a ne tesko da cu promenim.u ovom slucaju ne.
nije mi "tesko" da pisem, nego "tesko" da cu da promenim nacin pisanja
"tesko je" se koristi kao "tesko mi je da podignem ovo"
"tesko je da cu se promeniti na bolje" ne zvuci kako treba
"tesko da cu da se promenim" je kako se izgovara
u smislu, "nema sanse/vajde da cu se promeniti"