• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Koju ploču?

nasteezy

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
21.09.2015.
Poruka
2.053
Rezultat reagovanja
739
Moja konfiguracija
Optical drives:
-
Mice & keyboard:
HyperX Alloy FPS, A4 Tech Bloody T70
Internet:
SBB EON 250/25 @ ASUS RT-N12 D1
Other:
Headset: Logitech G230/JBL T110, Phone: Xiaomi MI10T Pro
Svaka će da gura, čak i ta sa A oznakom. Pošto ne uzimaš X verziju procesora i nećeš ga klokovati, po mom miščljenju ti ne treba B ploča, osim ako imaš viska novca pa želiš da uloziš baš u MB.

Beast

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
29.10.2017.
Poruka
47
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Gledam što jeftinije da prođem, ali po nekim forumima sam gledao da te sa A oznakom usporavaju R5, a ja mislim i na upgrade. Ima Asusova A320M za nekih 6000, razmišljao sam nju, ali nije mi problem da se potegnem za ovu ASRock gore što sam naveo, samo ako vredi.

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
10.316
Rezultat reagovanja
2.995
Moja konfiguracija
Daj neki link o tom usporavanju.

Beast

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
29.10.2017.
Poruka
47
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ipak sam pogrešio, za overclock pričaju da ne može na A seriji...
Znači, mogu i A seriju ili neku jeftiniju od Božića serije, radiće na obe i R3 i kasnije R5?

nasteezy

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
21.09.2015.
Poruka
2.053
Rezultat reagovanja
739
Moja konfiguracija
Optical drives:
-
Mice & keyboard:
HyperX Alloy FPS, A4 Tech Bloody T70
Internet:
SBB EON 250/25 @ ASUS RT-N12 D1
Other:
Headset: Logitech G230/JBL T110, Phone: Xiaomi MI10T Pro
Naravno. Idi slobodno na najjeftiniju ploču, samo vidi od konektora šta ti treba i količine USBova ali mislim da si prosečan korisnik i da su ti FPS u igricama najbintiji, tako da ulaži u grafičku ako je već nisi kupio :)
Pozdrav

Vrh