Veteran Digitalnog Doba
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 11.11.2017.
- Poruka
- 409
- Rezultat reagovanja
- 127
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 7950x + Arctic III 360
Motherboard:
MSI B650 MAG Tomahawk Wifi
RAM:
2x32GB Kingston DDR5 6000MHz
VGA & cooler:
RTX 3090 Zotac
Display:
AOC 31.5" Q3279vwf
HDD:
1TB KC3000 + Crucial m.2 od 500 2HDD od po 4TB (WD RED i Blue) i Geil SSD od 512GB + Kingston SSD od
Sound:
Microlab Solo 6c+S.M.S.L SU-1 DAC
Case:
Lian Li Lancool 216 argb
PSU:
MSI A850GF 80+Gold 850W
Mice & keyboard:
Redragon/Logitech
Internet:
Optika
OS & Browser:
Win 11/Ubuntu
Other:
Logitech C270 Epson L386
Za Nikona D3500, 18-55 kit VR objektiv.
Za theatering na PC i kontrolu sa monitora fotkanje i snimanje /eventualno webcam, jel bolje uzeti produžni usb pa da produžavam micro usb ili duži microusb(ne znam gde da nadjem duže od 2m)?
Memorijska od 32GB zog videa i 60fps i većeg bitrejta.
Tripod da je kvalitetan koliko je moguće a da se uklopi u cenu: ja sam gledao ponesto i svidja mi se velbon m45 velbon m45 foto glava cene, prodaja, akcija, cenovnik, beograd srbija stativi monopodi glave > amaterski foto-video stativi ; kao i NATIONAL GEOGRAPHIC NGPH001, ili u emmi radnji isti stativ(NG)
torbica, da je ok za počtak
zašitno staklo za displej, ja bih ga stavio iako mozda nema potrebe, kontam da svaki od 3" paše
zonerica za objektiv 18-55mm VR trenutno kog imam....kakve su kopije? ako se ne uklopi original?
Budzet je slab 100evra najviše da me izadje, toliko imam viska
Izvinite na ovim noob pitanjima ali prvi ozbiljniji aparat imam pa da ne uzmem nesto bzvz....
hvala puno svima koji pomognu
Za theatering na PC i kontrolu sa monitora fotkanje i snimanje /eventualno webcam, jel bolje uzeti produžni usb pa da produžavam micro usb ili duži microusb(ne znam gde da nadjem duže od 2m)?
Memorijska od 32GB zog videa i 60fps i većeg bitrejta.
Tripod da je kvalitetan koliko je moguće a da se uklopi u cenu: ja sam gledao ponesto i svidja mi se velbon m45 velbon m45 foto glava cene, prodaja, akcija, cenovnik, beograd srbija stativi monopodi glave > amaterski foto-video stativi ; kao i NATIONAL GEOGRAPHIC NGPH001, ili u emmi radnji isti stativ(NG)
torbica, da je ok za počtak
zašitno staklo za displej, ja bih ga stavio iako mozda nema potrebe, kontam da svaki od 3" paše
zonerica za objektiv 18-55mm VR trenutno kog imam....kakve su kopije? ako se ne uklopi original?
Budzet je slab 100evra najviše da me izadje, toliko imam viska
Izvinite na ovim noob pitanjima ali prvi ozbiljniji aparat imam pa da ne uzmem nesto bzvz....
hvala puno svima koji pomognu
Poslednja izmena: