Trenutno ne mogu da nadjem te ploce, tomahawk nema niko, i ako imaju neki prodavci na kupujem prodajem traze 170 180eNi jedna ni druga vec Msi b450 carbon pro ili tomahawk, ako nema na stanju moze i mortar
I mene to zanima, a zanima me i zasto ne ovi gigabyte x470 koja je samo 10e skuplja od asus b450. Pa sam zato i pitao, valjda ce neko detaljno odgovoriti.jel ima neki specijalni razlog zasto ne asus rog b450f ili sama cinjenica da je msi towahawk bolji?
Mozes da mi posaljes ako znas kod kojih prodavaca ima carbon? Ako ne onda tomahawk.Zato što je MSI najbolje uradio ploče sa b450 čipsetom, imaju najbolje naponske jedinice. Tomahawk je 110 evra kod prodavaca koji donose robu iz Mađarske. Danas je dostupna i carbon pro ali ne znam cenu. Mislim da je oko 150.
Ako nećete od Mađara onda imate mortar kod nas za 12000.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Jesi li siguran da je ta cena. Bila je 110-114 u ponedeljak a nije cena promenjena na iponu.Trenutna cena kod madjara je 155, 160e za tomahawk, ali je rok isporuke 2, 3 nedelje. A ne ceka mi se toliko dugo iskreno.
Ploča se danas pojavila na iponu. Većina prodavaca tamo kupuju.Mozes da mi posaljes ako znas kod kojih prodavaca ima carbon? Ako ne onda tomahawk.
Siguran, juce sam bas pitao svoro sve prodavce, pola njih govori da nema a pola da je oko 155e i rok isporuke 2,3 nedeljeJesi li siguran da je ta cena. Bila je 110-114 u ponedeljak a nije cena promenjena na iponu.
Ja sam bas sve pitao, najnize su mi rekli 155, znaci da svakome izgleda razlicito govore.Povampirili se izgleda zbog velike potraznje. I meni je juce receno da je 145e...
Sent from my EML-L29 using Tapatalk
E fantu nisam jedino, od njega sam narucio ram i procesor stize mi u ponedeljak ili utorak. Pa sam zaboravio da pitam za plocu, posto sam prvo hteo da kupim plocu sa domacom garancijom.Ja ću sutra da pitam. Jeste li pitali Fantu?
On je najbolji prodavac. Koji procesor i ram si naručio?E fantu nisam jedino, od njega sam narucio ram i procesor stize mi u ponedeljak ili utorak. Pa sam zaboravio da pitam za plocu, posto sam prvo hteo da kupim plocu sa domacom garancijom.
Ryzen 2600 i CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3000MHz CL16 KIT. Pa ja sam cuo da je dobar prodavac, jeste mogao procesor da se nadje jeftinije 15e ali bolje da kupim od proverenog.On je najbolji prodavac. Koji procesor i ram si naručio?
Pa to pričam, baš mi bilo čudno da dižu cenu toliko a cena na iponu nije rasla.PC World mi kaze 110e za Tomahawk, isporuka 3-5 dana
Evo sad gledam, meni je pc world rekao 150e i 2-3 nedelje isporuke. To mi je sinoc napisao. Mogu i da slikam ako sme da se objavi ovde?PC World mi kaze 110e za Tomahawk, isporuka 3-5 dana
To ću i ja koliko sutra da naručim. Danas je cena procesoru malo pala, možda će i sutra dodatno i vrati se na cenu od 155-160. Ram je oko 105?Ryzen 2600 i CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3000MHz CL16 KIT. Pa ja sam cuo da je dobar prodavac, jeste mogao procesor da se nadje jeftinije 15e ali bolje da kupim od proverenog.
Da da, ram je 105To ću i ja koliko sutra da naručim. Danas je cena procesoru malo pala, možda će i sutra dodatno i vrati se na cenu od 155-160. Ram je oko 105?