Hvala na brzom odgovoru imam ryzen 3 3200g dali ce biti problema kada bih ga stavio jer citao sam da b450 ploce imaju problem sa uparivanjem 3000 serije ryzenaB450 Tomahawk MAX
B450 A Pro MAX
B450 Mortar MAX
Ma idi na klasika siguricu B450 Tomahawk MAX .sretno.Hvala na brzom odgovoru imam ryzen 3 3200g dali ce biti problema kada bih ga stavio jer citao sam da b450 ploce imaju problem sa uparivanjem 3000 serije ryzena
Ovo su max verzije, neces imati nikakvih problemaHvala na brzom odgovoru imam ryzen 3 3200g dali ce biti problema kada bih ga stavio jer citao sam da b450 ploce imaju problem sa uparivanjem 3000 serije ryzena
pozz. cisto informativno me zanima koliko je stara ploca, koji cpu je bio na njoj?Pozdrav moja predhodna maticna aorus b450 m je crkla treba mi nova ploca do 100eura koju da odaberem i ako moze 2 3 predloga hvala.
Bolje je pitanje koje napajanje je bilopozz. cisto informativno me zanima koliko je stara ploca, koji cpu je bio na njoj?
Nije još promenio cpu.pozz. cisto informativno me zanima koliko je stara ploca, koji cpu je bio na njoj?
Ryzen 3 3200g je bio na njoj kupio sam novu koristio je par mjesecipozz. cisto informativno me zanima koliko je stara ploca, koji cpu je bio na njoj?