• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Koji ventilator za TR 128 SE

Flight

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
21.04.2009.
Poruka
1.016
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
X3 425@X4 B25@4000Mhz - Neki Thermalright
Case:
Chieftec Prostreet Rev. 3.0
Imam jednu dilemu, nabavio sam TR 128 se kuler, ali koji vent moze da progura vazduh kroz njegova gusta rebra???

http://xcpus.com/GetDoc.aspx?doc=57&page=1

Scythe Slipstream 1200, bukvalno se odbija vazduh nazad, Sharkoon 2000 ga hladi, kako-tako, ali vazduh takodje ne probija kroz kuler, jer su rebra izuzetno gusta.

Merkam AC 12-cu PWM F12, ali ako neko ima bolji predlog, a da nije Noctua, dobrodosao je?

Poslednja izmena:

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.117
Rezultat reagovanja
3.842
Moja konfiguracija
ajd' da se ne ponavljam :)

da probas scythe s-flex ima veci air pressure tj jace gura vazduh kroz uza rebra

Flight

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
21.04.2009.
Poruka
1.016
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
X3 425@X4 B25@4000Mhz - Neki Thermalright
Case:
Chieftec Prostreet Rev. 3.0
ajd' da se ne ponavljam :)

da probas scythe s-flex ima veci air pressure tj jace gura vazduh kroz uza rebra
Hvala, malo mi je problem S-Flex jer moram da ga narucim iz Gigatrona, pa jos da placam postarinu za jedan ventilator, ali i meni se on cini kao najbolje resenje, videcu sta mi je ciniti, hvala jos jednom Illidane.

Vrh