Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
S20fe losa baterija, a72 imam ja i veoma sam zadovoljan po svim aspektima. Sto se tice a52s njega nisam koristio, a prema onome sto sam gledao ne vidim da je los u necemu.
Samo taj sa snapdragonom nece imati nikakvu garanciju jer je prosvercovan u EU trziste Dok A52S nema "za ovo i ono trziste" svaki je snapdragon. Kod operatera ako uzme ima domacu garanciju i sl.
PS. i ima bolju bateriju
Ja kapiram da voliš da pišeš o svemu i svačemu, ali nije baš tako kako pišeš. Iz Telenora ih je bilo sa Snapdragonom, znači legalan uvoz u zemlju. Kao i kod S21 FE, oni se ovde pojavljuju u SD varijanti. S tim što S21 FE nisam ni siguran da li je Exynos uopšte i dolazio u Srbiju.
A ti ne volis da pises o svemu i svacemu pa sam ja izuzetak? Okej, eto bilo je uvoza. U pravu si. (pretezno ne pratim ni najmanje sta uvoze preprodavci kompanija koji prodaju preskupe telefone, pa eto, ako mozes, oprosti mi)
Poenta je da A52S nema bez snapdragona i da baterija duze drzi.
Pitanje je šta je čoveku potrebnije. SD 865 u S20 FE, baterija 4500mah sasvim dovoljna za taj procesor. Meni u S20 SD sa 4000 lepo drži.
Da li mu je bitnija malo baterija kod A52s ili procesor i kamera koja je na strani S20 FE.
Baterije su iste, samo je S20 fe brze vuce (ipak ima jaci gpu). Nije neka prevelika razlika tu. S20 fe jeste brzi ali po meni najvise primetno pri otvaranju aplikacija, (gledao sam par video na YT, direktno poredjenje) nakon toga sve manje-vise isto radi. Pored toga A52S (cpu) je na 6nm, a S20 na 7nm procesu. A52S takodje ima 3.5mm headphone jack, S20 fe nema. Ali S20 FE je skuplji, ali ima aluminijumsko telo gde nije ekran ili staklo na ledjima.
Sto se kamere tice, to samo on zna da li mu treba 4K i 60fps ili ne.
Meni je Nexus 6P i dalje odlican aparat, sto bi se reklo, ja konja u trci ni nemam.
Covek se ne javlja 11 dana mozda je i kupio do sada. A 72 imam ja i prezadovoljan sam. S20 fe ima moja bivsa devojka 9 meseci ga koristila dok smo bili zajedno i jezivo mi je koliko opada baterija njoj ne moze da izgura od budjenja do leganja na spavanje, a da ne mora da ga dopuni malo. Ja sam krivac sto je kupila taj mob. Mislim da je ipak od ova 3 modela ipak najbolje kupiti A52S.