Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Da li moze neko da mi pomogne oko odabira mobilnog telefona. Dvoumim se izmedju Alcatel 1S 2020 3/32 i Huawei Y6 2019 2/32, koji telefon je bolji i zasto?
Manje loš je skoro sigurno Alcatel u ovom slučaju, ako ni zbog čega drugog onda makar zato što ima 3GB RAM-a. Drugar ima 2019 verziju i OK mu je, ne žali se, u skladu sa klasom. Za jeftine Huawei važi da su kočničari.
Imam taj huawei vec godinu dana imam problem sa wifiom i ume cesto da baguje pomalo, to su mane koje se kod mn desavaju. Pre bi isao mozda na alcatel pogotovo 3gb rama
Alcatel 1S 2020 vs Huawei Y6 2019 Mobile Comparison - Compare Alcatel 1S 2020 vs Huawei Y6 2019 Price in India, Camera, Size and other specifications at Gadgets Now
www.google.com
Alcatel po mobilnom svetu bolji,ram,kamere a ostalo isto maltene,procesor,grafa.....dobro i android 10,i veci ekran.