Edgeman
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 272
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 6600 non-k@4620MHz cooled with LC Power Cosmo Cool 120
Motherboard:
ASUS Maximus VIII Hero / non-K OC BIOS 0001
RAM:
2x8GB DDR4 Kinston HyperX Fury Black CL15@2666Mhz
VGA & cooler:
Sapphire R9 270X Dual-X
Display:
Dell U2312HM
HDD:
Samsung 830 SSD, Samsung F3 1TB, WD 2 TB Green
Sound:
ROG SupremeFX 2015 onboard
Case:
Cooler Master 690 II Adv.+ 5,25" 4x USB3.0 front panel
PSU:
Chieftec CFT-750-14CS
Optical drives:
LG GH24NSC0
Mice & keyboard:
Logitech K330
Internet:
SBB 50/3Mbps
OS & Browser:
Win 10 Pro x64
Other:
QNAP TS-251, 1GB RAM, 2x4TB WD Red, LC-35USB3 without hdd now
Kad pustim lagom.nl/lcd-test na clock/phase claibration (sivi neki patern) iz monitora se čuje visokofrekventno pištanje. Jel to normalno? Čak i ako samo deo te slike treba da prikaže već se čuje i povećava se sa površinom prikaza. Kad je cela slika na tome najviše se čuje. Ne znam zašto ali izgleda da ga ta slika baci na neke muke.
Izgleda da ta slika rotira RGB pa onda black piksel što je u stavri white/black naizmenično izgleda pa izgleda izdalje sivo. U svakom slučaju ne znam da li je baš podesivo na monitoru to. Moguće je da je to za neko CRT ili TN panel podešavanje.
Sutra je praznik i ne radi se ali videću od utorka kakva je situacija (komplikacija, da ne kažem) oko eventualne zamene.
Izgleda da ta slika rotira RGB pa onda black piksel što je u stavri white/black naizmenično izgleda pa izgleda izdalje sivo. U svakom slučaju ne znam da li je baš podesivo na monitoru to. Moguće je da je to za neko CRT ili TN panel podešavanje.
Sutra je praznik i ne radi se ali videću od utorka kakva je situacija (komplikacija, da ne kažem) oko eventualne zamene.