Zar je teško napisati koji je to telefon?
Hehe... Da, iPhone 5 izgleda OK (kao i 95% svih drugih smart telefona danas - dizajnerski su većinom vrlo, vrlo slični).Iphone 5... Ukusi se razlikuju...
Extra maska voodoo
Malo za promenu...
Sent from mighty voodoo magic
Nemoj da kupujes to, to je apple, to sekta, to ima rogoveOd juce s4 mini in the house!! Da su mu napravili notification led i 720p ekran bio bi best phone ever!!
Btw gde ima iphone 5 da valja za 300€?!
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
Inace, juce sam se vozio kod drugara u Yugu od 500e, a par dana pre sam bio u MTSu i ****o sam Sljamsung s5 i dosao sam do zakljucka, da Yugo ima bolju plastiku, moze da ide 100km/h, dok Sljamsung ne moze, jer je od plastike (masa x ubrzanje), Yuga da lupis od banderu popravka 40e, Sljamsunga lupis od banderu moras da kupis novogBolje nego glupi 'mini'.
Slazem se zato treba kupovati HTC, LG ili Sony.Inace, juce sam se vozio kod drugara u Yugu od 500e, a par dana pre sam bio u MTSu i ****o sam Sljamsung s5 i dosao sam do zakljucka, da Yugo ima bolju plastiku, moze da ide 100km/h, dok Sljamsung ne moze, jer je od plastike (masa x ubrzanje), Yuga da lupis od banderu popravka 40e, Sljamsunga lupis od banderu moras da kupis novog
Taj Huawei moze nazad u Japan sa sve ostalim Kinezima. Sistem je 10x bolji, optimizovaniji, lepsi. Ekran je realan, ali ti si navikao na prenaduvene Sljamsung boje, tako da ne znas, ali ok Naucices jednog dana i kupices iphone i pricaces suportno ili ces hejtovati do smrti, a u sebi ces potajno da znas da je iphone boljiJeste, Ajfon lupiš o banderu i slomiš banderu...
Danas sam se baš igrao sa Ajfon 5-icom, meni nije jasno kako neko može ono da nosi, besmisleno skroz, sve sitno, onaj ekran kao od pre 8 godina, a takvo kućište ima i moj Huawei... Plus totalno monoton sistem, kao windows phone...
Kineza u Japan? Šta napriča?!Taj Huawei moze nazad u Japan sa sve ostalim Kinezima. Sistem je 10x bolji, optimizovaniji, lepsi. Ekran je realan, ali ti si navikao na prenaduvene Sljamsung boje, tako da ne znas, ali ok Naucices jednog dana i kupices iphone i pricaces suportno ili ces hejtovati do smrti, a u sebi ces potajno da znas da je iphone bolji
Poz
Kineza u Japan? Šta napriča?!
Ja se nadam da hoces, posto stvarno ne znas, iphone tada nije postojaoJa ne znam, naučiću jednog dana
Ja imao ajfone dok si ti nosio Nokiju 3210
"Kinezi mrs u japan"Kineza u Japan? Šta napriča?!
Japanci imaju Sony, a Sony je super.
hahahahahaha