NemanjaRadicevic
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 05.04.2023.
- Poruka
- 62
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 10400F + Arctic i35 argb
Motherboard:
B560M PRO VDH WIFI
RAM:
Fury Beast 32gb (2x16) 3200mhz
VGA & cooler:
Sapphire pulse RX 6700 XT
Display:
Dell G2724D
HDD:
SSD: KINGSTON 1TB NV2 M.2 PCIe M.2 2280 SNV2S/1000G
Sound:
Logitech Z207 + Logitech G Pro X
Case:
METROPOLIS PRO
PSU:
COOLERMASTER MWE White V2 700W
Mice & keyboard:
Logitech G Pro X Superlight + Logitech G Pro
Internet:
A1 25/10
OS & Browser:
Windows 10 Pro
Other:
Logitech G840
Rešio sam braćo malo da se podnovim pošto trenutni setup koji me služi već oko 2, 3 godine polako kreće da otkazuje pa bolje na vreme da menjam. Nisam baš u tim vodama ovih zezancija miš, tastatura i slično pa ne znam šta valja, šta se koristi, itd.. Trenutni miš sam platio malo manje od 2k pa mi je sada malo čudno kada vidim da neki idu i preko 20k. Ja bih eto odvojio do nekih 10k (naravno gore dole koja hiljada više nije strašno). Meni su lično zapali za oko logitech g pro lightspeed i razer viper ultimate. Oba su wireless iako mi to nije nešto previše bitno jer ću vrv sa kablom da ih koristim ali sam video dosta pozitivnih recenzija za njih pa eto da ih izdvojim. Konkretno sa ovim razerovim se prvi put susrećem ali sam video da je podjedanko kvalitetan kao ovaj logitechov, malo je lakši i neki kažu precizniji u odnosu na ovaj g pro. Za ovaj g pro sam odavno čuo da je jako kvalitetan samo me buni koji model da uzmem da li ovaj g pro lightspeed ili g pro x superlight. U principu razlika izmđu ova dva je što je ovaj superlight lakši za oko 20g, malo je precizniji, nema rgb i malo je osiromašen što se tiče bočnih tastera ali to meni i ne vuče neku ulogu tako da sam okej sa tim. Ostalo je uglavnom isto ali je cena znatno veća kod ovog superlight iako su skoro pa isti. Da napomenem samo da bih ga uglavnom koristio za gaming. Pa eto ako je neko imao susreta ili ima predlog za neki drugi nek podeli iskustvo/savet.