Pozdrav svima, imam jedan problem sa misevima koje sam pre kupovao, imali su slab senzor i nisu mogli da podrze brze pokrete ruke, jednostavno zabaguju u mestu i ne pomeri se dok ga sporijim pokretom ne pokrenem.
Hvala
Hvala
Logitech g300/g300 sPozdrav svima, imam jedan problem sa misevima koje sam pre kupovao, imali su slab senzor i nisu mogli da podrze brze pokrete ruke, jednostavno zabaguju u mestu i ne pomeri se dok ga sporijim pokretom ne pokrenem.
Hvala
Imas CM Storm Xornet II ja sam ga pazario i odlican je mis ali je specijalno dizajniran za Claw Grip igrace... Ja pika CS sa njim lepo lezi u ruci i imas totalnu kontrolu nad njim ..Da, treba mi za gaming, budzet mi je 30-40 eura, i ne nije bitan izgled, bitan mi je samo senzor, za CSGO mi treba. Ako ima neki sa senzorom 3310 jeftiniji, bilo bi super
Razer Deathadder Chroma , 45$ na Amazonu. Imao sam 3.5G, opet cu ga kupiti, igrao sam 1.6 i bas je dobar mis. A znam da znaci dobar mis kad se igra 1.6 ili Cs goDa, treba mi za gaming, budzet mi je 30-40 eura, i ne nije bitan izgled, bitan mi je samo senzor, za CSGO mi treba. Ako ima neki sa senzorom 3310 jeftiniji, bilo bi super
Poucen licnim iskustvom od pre nekoliko dana ne bih uzimao Xornet II. Desilo mi se isto kao u opisu, konstrukcija skrola je verovatno ista na oba misa. U svakom drugom pogledu moj Xornet I je bio odlican ali je ciknuo nakon 2,5 god (a garancija je dve) pa za taj novac i trajnost mozes da uzmes i nesto jeftinije od CM.Imas CM Storm Xornet II ja sam ga pazario i odlican je mis ali je specijalno dizajniran za Claw Grip igrace... Ja pika CS sa njim lepo lezi u ruci i imas totalnu kontrolu nad njim ..
Koristi 3310 senzor