Sejk
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 02.09.2012.
- Poruka
- 478
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
MacBook Pro 15" Retina mid 2012
CPU & cooler:
i5 4460 + LC-CC-120
Motherboard:
Asus B85M-G
RAM:
Hynix 4 x 4GB DDR3 1600MHz
VGA & cooler:
MSI RX 470 4GB 256bit Gaming X
Display:
Philips 243v 24" FHD IPS
HDD:
256GB SSD / 1TB HDD
Case:
MS Industrial FIGHTER 3 Window
PSU:
Cooler Master MWE 500 White
Mice & keyboard:
Logitech M590 & K380
OS & Browser:
Windows 10 x64 + Chrome
Ne ne, hocu bas na moj dropbox jer imam sve po folderima sta je sta, nece sa kompa da se uploaduje al hoce sa fona, za par minuta stizu slike
I da kazem da se stock kuler nonstop vrteo na 100% (wtf?!), tacnije na oko 2100rpm a ovaj contac 21 sam sad stavio na 0% sto mu je oko 1200rpm i u takvim uslavima cpu je hladniji za 9-10 stepeni u odnosu na stock a i tisi je dosta
moracu da vidim sta je sa plocom, sto fan zabode na nekoj vrednosti i ne mice sa nje ....
EDIT: evo slike https://www.dropbox.com/sh/9nfjn5skgt0hx1t/DbAjjCxPTE
Trebao sam slikati i kad sam graficku stavio sad je ovo maleno kuciste puno
Nego da vas pitam, na ovoj slici se vidi da je backplate nakrivljen oko 2-3mm u odnosu na drugu stranu, ja drugacije nisam mogao da ga namestim jer mu smeta jedan sraf, mislio sam da kuler nece na svim mestima jednako naleci na cpu ali temperature su dobre tako da mislim da je sve lepo leglo, sta vi mislite?
I da kazem da se stock kuler nonstop vrteo na 100% (wtf?!), tacnije na oko 2100rpm a ovaj contac 21 sam sad stavio na 0% sto mu je oko 1200rpm i u takvim uslavima cpu je hladniji za 9-10 stepeni u odnosu na stock a i tisi je dosta
moracu da vidim sta je sa plocom, sto fan zabode na nekoj vrednosti i ne mice sa nje ....
EDIT: evo slike https://www.dropbox.com/sh/9nfjn5skgt0hx1t/DbAjjCxPTE
Trebao sam slikati i kad sam graficku stavio sad je ovo maleno kuciste puno
Nego da vas pitam, na ovoj slici se vidi da je backplate nakrivljen oko 2-3mm u odnosu na drugu stranu, ja drugacije nisam mogao da ga namestim jer mu smeta jedan sraf, mislio sam da kuler nece na svim mestima jednako naleci na cpu ali temperature su dobre tako da mislim da je sve lepo leglo, sta vi mislite?
Prilozi
-
752 KB Pregleda: 178
-
751,4 KB Pregleda: 171
Poslednja izmena: