Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
primarni mi je safari na meku a od skoro instalirao chromium na pc-ju i odlicno radi, mada ga ne koristim nesto preterano a chrome nisam nikada ni probao. pre njega sam imao maxthon koji je isto bio ok...
Do skoro Chrome al od kad je poceo da baguje i ucitava tabove [a imam ih 50-150 otvorenih] presao na Vivaldi da probam malo. Satro manje resorsa zauzima. Za sada je ok al 2 puta se do sada za nedelju dana ugasio sam od sebe.
Svi browseri rade dosta brzo bez add-onova, ja recimo imam u Ff instalirano oko 30 add-onova koje svakodnevno koristim i koji mi trebaju i koji cine Ff da radi sporije nego sto bi radio da nema add-onove, nije to sad nesto previse sporo, ali primeti se, znam da kada upalim Chrome prosto mi je neverovatno koliko brze radi, onda se setim da je pitanje kako bi radio da i on ima toliko add-onova.