Ih brate, kakve sve price prodaju ljudi, ne bi verovao.Ja ne verujem da po prodavnicama još uvek prodaju spiku o formiranju baterije![]()

A,koji preporod posle onog matorog Desire HD-a ?Znaci telefon sije kako radi
Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

sa manjim manama 

20a je..NIsam siguran da znam sta je Sot(duzina trajanja baterije?)Ako je 20b kitkat on trosi vise bateriju. Najbolji je 20a, koliki sot izvlacis sad?
Probacu Greenify, a ovo Dalvik na Art ne znam gde se menja.Probaj sa Greenify sto se tice baterije.Samo sto bez root-a greenify nije nesto..
A mozda da probas da prebacis sa Dalvik na ART da vidis koliko ce baterija da drzi?![]()
Mada kaze da moze da izazove nestabilnosti..Inace mi treba savet za neku prklopnu futrolu, koja se otvara ko knjiga, ali da nije ona najobicnija, koja se malte ne sama otvara..SOT - screen on time20a je..NIsam siguran da znam sta je Sot(duzina trajanja baterije?)
Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

.

i on je meni nekako "naj" jedino mi "smeta" sto nema blic... mada nzn ni koliko je upotrebljiv i da ga ima...Ako je za iste pare onda Desire, Quad procesor i 1GB rama vs. Dual i 512MB, jeste u Desire-u Mediatek, ali radi i on posao, a 1GB rama će sigurno da se oseti
![]()