Iscitiraj to što je neko pisao.Pogledacu jednom kad budem imao vremena detalje. Znam da je u jednom drugom forumu jedan clan imao na Chromi radi testa. Pregorelo mu je 2 komada. Tehnicki gledano je dobro,ali izgleda da neka zastita ne radi. Videcu kasnije
Mislim 2 puta da pregore napajanja iz iste serije.. Nesto tu nije u redu. Hmm izgleda da se to desavalo i pre,tacnije da nista nije menjano. Jednostavno niko nije primetio ^^ Nisam sad siguran. Izgleda da se nista nije menjalo,nego da je to jos od ranije. Nebitno,novo ili ne,problem postoji :S Ranije sam mislio da je bilo testirano,ocigledno da nije.
Na koje nema "reasoned justification" ili razumno opravdanje. Jednom čoveku crkne i jedan čovek je nezadovoljan u celoj Nemačkoj to ništa ne znači.How so? The LC is my absolute favorite, because you need now is a convincing reasoned justification!
Kako ja svatam loše je na Nemačnom tržištu gde se može naći pun asortiman budžetskih(jeftinih) verzija Corsaira, beQuieta, Super Flowera, Fsp-a, samo što mi nismo Nemačka.If the power supply bad? No. I have no problem to mount with a LC9450 in my computer. Purchase at full price I would not hold, however: