Nikola14
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 01.07.2014.
- Poruka
- 46
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
INTEL I5-8600 & CM HYPER EVO 212
Motherboard:
MSI H370 GAMING PLUS
RAM:
PATRIOT 16GB Viper RGB DDR4 2666MHz CL15
VGA & cooler:
MSI 460 GTX CYCLON 1GB OC
Display:
LG FLATRON M227WD
HDD:
WD BLUE 1TB
Case:
RAIDMAX ALPHA LITE
PSU:
BE QUIET! PURE POWER 700W CM
Internet:
SBB 100/5
OS & Browser:
WINDOWS 10
Other:
LOGITECH G29
Kao i sto sam naslov teme kaze potrebno mi je napajanje do 5000 hiljada dinara.
Konfiguracija je sledeca:
1.Procesor amd phenom II x2 555 (otkljucan)
2.maticna msi 870s-c45(FX)
3. nvidia gtx460 oc edition 1gb
4. 4gb rama na 1336mhz
Kada sam sastavljao ovu konfiguraciju uspeo sam da otkljucam ovaj procesor( ne na ovoj maticnoj, ne secam se koja je bila u pitanju) i tada sam imao neki lc power od 600w mislim da je bila h verzija, ono je radilo dokle je i garancija trajala a posle toga sam iz starog kompa uzeo chiftec od 400w i stavio ali sam takodje i procesor vratio na x2 da ga ne bi mucio reko mozda je slabije napajanje nece moci da gura, pre par dana sam pokusao sa otkljucanim procesorm da vidim kako ce se pokazati napajanje i posle nekih 15 min mozda ugasio mi se komp, dok sam bio na yt desktopu ili gde vec nisam ulazio u neku igricu, e pa sad jel to problem do napajanja zato sto je slabo ili je problem u necemu drugom?
Konfiguracija je sledeca:
1.Procesor amd phenom II x2 555 (otkljucan)
2.maticna msi 870s-c45(FX)
3. nvidia gtx460 oc edition 1gb
4. 4gb rama na 1336mhz
Kada sam sastavljao ovu konfiguraciju uspeo sam da otkljucam ovaj procesor( ne na ovoj maticnoj, ne secam se koja je bila u pitanju) i tada sam imao neki lc power od 600w mislim da je bila h verzija, ono je radilo dokle je i garancija trajala a posle toga sam iz starog kompa uzeo chiftec od 400w i stavio ali sam takodje i procesor vratio na x2 da ga ne bi mucio reko mozda je slabije napajanje nece moci da gura, pre par dana sam pokusao sa otkljucanim procesorm da vidim kako ce se pokazati napajanje i posle nekih 15 min mozda ugasio mi se komp, dok sam bio na yt desktopu ili gde vec nisam ulazio u neku igricu, e pa sad jel to problem do napajanja zato sto je slabo ili je problem u necemu drugom?