Da. Probali smo. U principu vecina korisnika ce overklokovati CPU i dizati napon, dok ce to isto uraditi sa GPU ali bez dizanja napona. LC7600 to moze da iznese Mi smo chek ishlii malo preko specifikacije kada je rech o broju A po grani, i sve je i dalje bilo u okvirima ATX standarda. Vrlo dobro napajanje!Lepo. Samo, da li ste sigurni u ovo?
Super! Jos bolje. Mora da je novijeg datuma onda po part number-u sam pomislio da je starije.Ne znam šta ti misliš, ali ja sam juče zvao BCgruop i reče mi da daju 5 god. garancije.
Iskreno, da obecamo ne mozemo, ali ako budemo bili u mogucnosti, shto da neE, a je 'l može review SS-500ET i Chieftec BPS-500S?
U narednih mesec dana recimo ...
Brate, ti si fizicar a nas pitas
Zar nisu svi fizičari propali po defaultu?
Dakle propali fizicar u najavi :p :p
Pa imam je neku teoriju, samo pitam šta vi mislite. Kapiram da stavljaju tu plastiku da bi vazduh imao bolju cirkulaciju. Tj. to se stavlja na zadnji deo kulera, bliže izduvnom otvoru da se ne stvore "vazdušna vrata". Vazdušna vrata koje ste možda primećivali na ulazima u velikim šoping centrima, nešto nalik klima uređaju koji duva vazduh samo na dole. Valjda sam bio dovoljno jasan.Manji vent mora da se vrti brze od velikog da bi ostvario isti protok vazduha.
Meni je logicno da ta plastika usmerava vazduh da celom svojom zapreminom prodje kroz celo napajanje, da i zadnji donji deo napajanja bude ohladjen kao i zadnji gornji deo..
Brate, ti si fizicar a nas pitas
E, a je 'l može review SS-500ET i Chieftec BPS-500S?
U narednih mesec dana recimo ...
Samo da bump-ujem i da dodam ovo napajanje za neki eventualni test, ako bude bilo moguće (verzija bez RU na kraju oznake):Iskreno, da obecamo ne mozemo, ali ako budemo bili u mogucnosti, shto da ne