remiX
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 22.01.2018.
- Poruka
- 14
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
Pozdrav svima na forumu.Imam jedan problem vezano da odabir ram memorije za moj buduci pc.Jedino ova komponeta mi bas pravi problem.Upoznat sam sa nekim malim osnovnim starima o njima kao sto su latencije,voltaze,tajminzi,updejt bios-a.Sve to preko neta "studiorao" opet kazem nesto osnovno samo.
Planiram da kupim kvalitetnu memoriju kao sto je Kingston Savage serija.Dva modela su mi se jako dopala,uzeo bih pre ovaj kit pa kasnije dodati jos jedan da bude 16gb ukupno.
HX318C9SR/8 1 modul
HX318C9SRK2/8 kit 2x4gb
Imam FX 8350 i MSI 990FXA GAMING
Video sam da ovaj cpu zvanicno podrzava 1866mhz brzinu rada memorije,takodje i ova maticna.Zanima me vase misljenje zato sam se uclanio na forum i zatrazio pomoc.Ne bacaju mi se tek tako ~10.000ak hiljada na nevidjeno DD
Vidim da ih nema u prodaji kod nas,planiram da kupim od likova sa KP-jem.
Ako imate neki predlog,savet,link dajte da resim ovu misteriju pa da konacno sastavim racunar.
Planiram da kupim kvalitetnu memoriju kao sto je Kingston Savage serija.Dva modela su mi se jako dopala,uzeo bih pre ovaj kit pa kasnije dodati jos jedan da bude 16gb ukupno.
HX318C9SR/8 1 modul
HX318C9SRK2/8 kit 2x4gb
Imam FX 8350 i MSI 990FXA GAMING
Video sam da ovaj cpu zvanicno podrzava 1866mhz brzinu rada memorije,takodje i ova maticna.Zanima me vase misljenje zato sam se uclanio na forum i zatrazio pomoc.Ne bacaju mi se tek tako ~10.000ak hiljada na nevidjeno DD
Vidim da ih nema u prodaji kod nas,planiram da kupim od likova sa KP-jem.
Ako imate neki predlog,savet,link dajte da resim ovu misteriju pa da konacno sastavim racunar.