Steamroller
Moderator
- Učlanjen(a)
- 22.01.2011.
- Poruka
- 9.655
- Rezultat reagovanja
- 17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
- Urednik
Nastavljamo sa novom tradicijom nagrađivanja najvrednijeg forumaša, ovaj put biramo heroja prošlog meseca!
Imamo dva Fractal Design Silent Series R2 120mm ventilatora koje ćemo rado da udelimo onom forumašu koji je prošli mesec bio najaktivniji, najljubazniji i koji je udelio najviše korisnih saveta.
Za sada delimo samo ventilatorčiće... ali ko zna, možda upadne i nešto ozbiljnije.
Jedino novo pravilo u igri je da pobednik prošlog meseca (Roberto Baggio) ne može opet da učetvuje (moćiće sledeći meseci).
Još uvek gledamo na ovo kao "test run" pa ako opet sve prođe u dobrom duhu, bez pljuvanja, prozivanja i stranačkog skupljana glasova... onda će nam ova mala igra verovatno postati redovna mesečna pojava.
Za početka nam trebaju 5-10 korisničkih imena od ljudi za koje mislite da su zaslužili da učestvuju u glasanju za "Forumaša meseca Jul 2015".
Udrite sa predlozima.
Moj predlozi su:
DeRadicci i Dexter013
Imamo dva Fractal Design Silent Series R2 120mm ventilatora koje ćemo rado da udelimo onom forumašu koji je prošli mesec bio najaktivniji, najljubazniji i koji je udelio najviše korisnih saveta.
Za sada delimo samo ventilatorčiće... ali ko zna, možda upadne i nešto ozbiljnije.
Jedino novo pravilo u igri je da pobednik prošlog meseca (Roberto Baggio) ne može opet da učetvuje (moćiće sledeći meseci).
Još uvek gledamo na ovo kao "test run" pa ako opet sve prođe u dobrom duhu, bez pljuvanja, prozivanja i stranačkog skupljana glasova... onda će nam ova mala igra verovatno postati redovna mesečna pojava.
Za početka nam trebaju 5-10 korisničkih imena od ljudi za koje mislite da su zaslužili da učestvuju u glasanju za "Forumaša meseca Jul 2015".
Udrite sa predlozima.
Moj predlozi su:
DeRadicci i Dexter013
Prilozi
-
263 KB Pregleda: 35
-
257 KB Pregleda: 39