Grodos
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010.
- Poruka
- 3.197
- Rezultat reagovanja
- 436
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Pojavili su se na tržištu kao ulazni nivo ssd-ova a ja sam imao priliku da dođem u posjed jednog pa evo i mali test...
Pakovanje ništa posebno, što i prikazuje da je u pitanju ulazni nivo ssd-a.
Međutim, kada se raspakuje dobija malo drugačiju dimenziju. Srebreni finiš sa efektom granula skoro da prevari mozak da misli da je u pitanju materijal fisokog kvaliteta ali kada se uzme u ruke jasno je da je u pitanju plastika.
Da me ne shvatite pogrešno, ista je to plastika kao i kod svih drugih ssd-ova, tako da bar što se tiče kvaliteta izrade, ne razlikuje se od bilo kod drugog "plastičnog" ssd-a. Ako ništa, vizuelno mi se poprilično dopada. Izgleda "skuplje" od ostalih
Na zvaničnoj stranici se može naći i specifikacija koja izgleda ovako:
što će i sami testovi da potvrde...
ASS SSD
ATTO DISK
CrystalDisk Mark
Kopiranje velikog fajla
Obratiti pažnju na nagli pad brzine kopiranja. Koliko sam uspio skontati u pitanju je ograničenje memorije koju ssd koristi! Do pada brzina se kretala ~420MBs
Kopitanje malih fajlova
Toliko o ovom disku. Ukoliko ne očekujete mnogo, dobijate sasvim dobar disk po pristupačnoj cijeni.
Pakovanje ništa posebno, što i prikazuje da je u pitanju ulazni nivo ssd-a.
Međutim, kada se raspakuje dobija malo drugačiju dimenziju. Srebreni finiš sa efektom granula skoro da prevari mozak da misli da je u pitanju materijal fisokog kvaliteta ali kada se uzme u ruke jasno je da je u pitanju plastika.
Da me ne shvatite pogrešno, ista je to plastika kao i kod svih drugih ssd-ova, tako da bar što se tiče kvaliteta izrade, ne razlikuje se od bilo kod drugog "plastičnog" ssd-a. Ako ništa, vizuelno mi se poprilično dopada. Izgleda "skuplje" od ostalih
Na zvaničnoj stranici se može naći i specifikacija koja izgleda ovako:
što će i sami testovi da potvrde...
ASS SSD
ATTO DISK
CrystalDisk Mark
Kopiranje velikog fajla
Obratiti pažnju na nagli pad brzine kopiranja. Koliko sam uspio skontati u pitanju je ograničenje memorije koju ssd koristi! Do pada brzina se kretala ~420MBs
Kopitanje malih fajlova
Toliko o ovom disku. Ukoliko ne očekujete mnogo, dobijate sasvim dobar disk po pristupačnoj cijeni.
Prilozi
-
305,3 KB Pregleda: 456
-
540,1 KB Pregleda: 446
-
568,6 KB Pregleda: 477
-
208,9 KB Pregleda: 828
-
60,8 KB Pregleda: 464
-