A sta mislis o onom sto je Jovan rekao?4X naravno od ova 3 telefona.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Kao neko ko koristi xiaomi telefone vec duze vreme ne planira da se ikada vise vrati na sljamsunga, eno drugarica ima s8+ i ono jeste po sve telefoncina, kolega mi ima note 8 isto bruka ali sve je to dzaba kada on ne moze jedan dan ko sve da izvuce bateriju, drugarica vise telefon drzi na punjacu nego sto je sa njiem u gradu.A5 2017 je ispred ponudjenih po izradi, ekranu, autonomiji i softveru. Ima top kameru koja nema OIS, ali bez obzira pruza vrhunski video i slike. Koristim ga i nemam ni jednu primedbu...S6 je kao kompletan uredjaj bolji od svih ponudjenih, ali ima slabu autonomiju. Meni su kinezi dokazali da top cipset ne znaci i top uredjaj...
Kao covek koji je do sada koristio Nexus telefone, ovaj je dosta losiji od Nexusa, los sistem. Sa Nexus 5 telefona sam presao na ovaj i to je bio potez s konja na magarca. Srecom, telefon sa, dobio od druga, dinara ne bih dao za ovo. Ram management nikakav, tacnije uzasan.Koristio sam S6 edge i nikakav problem nisam imao sa njim. Ne znam sta je problem u tvom slucaju. Kunes ga kao da je J3... problem je sto sam obicno bateriju punio dva puta dnevno i sto nije imao prosirivu memoriju. Ali sam svakako telefonom odusevljen