Mislim da je postojao neki cudnovati nacin; citao sam o tome pre par godina. Radi linux jako lepo i na FAT32 ako mora, ne mora obavezno da radi na ext ili reiser FSKoliko ja znam ni jedan linux ne moze da se instalira na istu particiju gde je windows jel koristi drugaciji file system.Mozes da imas dual boot na istom hard disku ako prvo instaliras win pa onda kali(kali ce te pitati koju instalaciju zelis)
Sent from my D5503 using Tapatalk
Možeš iz Windows-a uz pomoćOk smanjio sam jednu particiju i podelio na 2 dela i na jednom je linux a na drugoj obicna particija za windows.
E sad moze li nekako da se stavi na onaj Dual Boot da je default windows tj. Ako se nista ne dira da udje u Windows .
To mi treba zbog roditelja posto oni znaju samo windows da koriste a ovako im se ukljuci linux .
Znaci treba mi kad se pojavi onaj Dual Boot meni gde trazi da izaberemo linux ili windows , da ako se nista ne izabere automatski bootuje na windows
Ok smanjio sam jednu particiju i podelio na 2 dela i na jednom je linux a na drugoj obicna particija za windows.
E sad moze li nekako da se stavi na onaj Dual Boot da je default windows tj. Ako se nista ne dira da udje u Windows .
To mi treba zbog roditelja posto oni znaju samo windows da koriste a ovako im se ukljuci linux .
Znaci treba mi kad se pojavi onaj Dual Boot meni gde trazi da izaberemo linux ili windows , da ako se nista ne izabere automatski bootuje na windows