PCburazer
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 12.10.2016.
- Poruka
- 1.261
- Rezultat reagovanja
- 460
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen Pro R7 2700
Motherboard:
Asus TUF GAMING B450M-PLUS II
RAM:
16 GB Kingston HyperX Fury
VGA & cooler:
XFX RX580 8gb
Display:
Dell u2412m
HDD:
SSD Kingston 240gb x2 , WD Green 1TB, WD Purple 2TB
Sound:
Technics SH-EH600
Case:
Zeus Y03B
PSU:
Be quiet 530w 80PLUS BRONZE
OS & Browser:
Win10, Opera
Moraš biti tolerantan za život u stanu.
Npr ne smeta mi što komšija iznad ima dvoje male dece pa mi povremeno skaču po glavi.
Jenda komšinica sa sprata sprema ribu, druga sarmu, a ja pržim slaninu. Sve se to u ulazu pomeša, ali živi smo ljudi.
Gluvom dedi pojačan tv na max.
Komšinica pojača Cecu kad je pogodi pesma.
Komšija pored se tušira u 3 ujutru a cevi samo zvižde. Ali znam dokle radi mučenik.
Povremeno padnu rođendani i žurkice do ranih jutarnjih sati. Ruku na srce stave većinom ranije obaveštenje na ulazu.
Mogu da nastavim u nedogled ali...
Sve je to saživot sa komšijama i ništa od navedenog nije nepodnošljivo, nekad čak naprotiv.
Ako nisi pukao sa živcima i nemaš teške komplekse ne bi trebalo da bude problema.
Znam da ima slučajeva sa teškom nekulturom, uznemiravanjem, vandalizmom, nasiljem....
Ali to nije baš pravilo
Npr ne smeta mi što komšija iznad ima dvoje male dece pa mi povremeno skaču po glavi.
Jenda komšinica sa sprata sprema ribu, druga sarmu, a ja pržim slaninu. Sve se to u ulazu pomeša, ali živi smo ljudi.
Gluvom dedi pojačan tv na max.
Komšinica pojača Cecu kad je pogodi pesma.
Komšija pored se tušira u 3 ujutru a cevi samo zvižde. Ali znam dokle radi mučenik.
Povremeno padnu rođendani i žurkice do ranih jutarnjih sati. Ruku na srce stave većinom ranije obaveštenje na ulazu.
Mogu da nastavim u nedogled ali...
Sve je to saživot sa komšijama i ništa od navedenog nije nepodnošljivo, nekad čak naprotiv.
Ako nisi pukao sa živcima i nemaš teške komplekse ne bi trebalo da bude problema.
Znam da ima slučajeva sa teškom nekulturom, uznemiravanjem, vandalizmom, nasiljem....
Ali to nije baš pravilo