Somehere
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 14.05.2020.
- Poruka
- 88
- Rezultat reagovanja
- 23
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600 (stock cooler)
Motherboard:
Msi b450 Tomahawk MAX
RAM:
8gb DDR4 Hyperx Fury 3200MHz
VGA & cooler:
Rx 580 8gb Sapphire Nitro + special eddition
Case:
Falcon Zeus Window RGB
PSU:
Sama Armor 650w
Pozdrav, izvinite ako ova tema nije za ovu sekciju foruma ali u Svastari nmg da pisem jos uvek.
Posto su poceli pakleni dani, sa kompom u sobi je jos vrelije.
Moja soba sa setup-om je na spratu kuce, iznad mene se nalazi staklena vuna pa krov, izolacija nije losa ali po samoj poziciji sobe nemoguce je da se eliminise vrucina, i onda kad pc ugreje ne moze u sobi da se boravi.
Otvaranjem prozora ne dobijam puno, jedino resenje koje je malko pomoglo je da ventilator stavim na vrata od sobe da izbacuje vazduh napolje.
Ima li neko iskustva sa nekim jeftinijim varijantama klime, prava klima je poprilicno skupa a i trosi struje mnogo. Hvala.
Posto su poceli pakleni dani, sa kompom u sobi je jos vrelije.
Moja soba sa setup-om je na spratu kuce, iznad mene se nalazi staklena vuna pa krov, izolacija nije losa ali po samoj poziciji sobe nemoguce je da se eliminise vrucina, i onda kad pc ugreje ne moze u sobi da se boravi.
Otvaranjem prozora ne dobijam puno, jedino resenje koje je malko pomoglo je da ventilator stavim na vrata od sobe da izbacuje vazduh napolje.
Ima li neko iskustva sa nekim jeftinijim varijantama klime, prava klima je poprilicno skupa a i trosi struje mnogo. Hvala.