Ovo uopste nije tacno, 4 je jednostavno slabija u svemu, 6 je duplo skuplji, a 5 je slabiji za istu cenu oneplus nudi vise.Bilo koji, 4,5,6, Galaxy Nexus je vec starija prica. Od Androida mi samo Nexusi dolaze u obzir, zasto uopste eksperimentisati kada je Nexus sigurna kupovina.
Sve strucnjak do strucnjaka. Ti kupi ovaj telefon, ko ti braniOvo uopste nije tacno, 4 je jednostavno slabija u svemu, 6 je duplo skuplji, a 5 je slabiji za istu cenu oneplus nudi vise.
A taj tvoj vanilla android je bagovao kao lud posle lollipopa. Isto je stabilan cyanogenmod kao i stock android...OnePlus ima dosta prednosti na nexus 5. nexus 6 je vec duplo skuplji
Ne razumem te sad...
Šta si hteo da kažeš?
Kako 1+1 da donese nešto novo u odnosu na svoje konkurente?
Pa ni s5 nije ništa novo doneo u odnosu na m8 ili z3...
Sent from my Galaxy Nexus
Nisam strucnjak ali znam sta pricam jer imam nexus 5 vec godinu dana, taj vanila android nije perfektan kao sto ga opisuju. 5.0 je uzasno bagovao, kod mene i kod mnogih drugih.Sve strucnjak do strucnjaka. Ti kupi ovaj telefon, ko ti brani
Sto ne koristis 4.4.4 ako ti ne odgovara 5.0? Pa kada ga poprave ti flesuj 5... Ne vidim problem nikakavNisam strucnjak ali znam sta pricam jer imam nexus 5 vec godinu dana, taj vanila android nije perfektan kao sto ga opisuju. 5.0 je uzasno bagovao, kod mene i kod mnogih drugih.
Mene zanima sta smatras pod unapredjenjima?Jel ios novi doneo nesto spektakularno novo-NIJE(samo vecu zahtevnost,sto je normalno)
Bas takoNe živim u Nemačkoj, nego u zemlji gde ga mogu kupiti i ima servis za Samsung.
Kad 1+1 bude mogao zvanično da se kupi u Srbiji, možda bude i servisa
Ovako se zna, ko ga kupi - rizikuje.
Zato ni ne vidim smisao ove rasprave, zna se šta ovaj telefon nudi i pod kakvim uslovima, pa što se kaže - ko voli nek' izvoli.
Sent from my Galaxy Nexus
Pa valjda je poenta Nexus uredjaja da uvek prvi dobija update-ove...Da hocu da flesujem onda ne bih ni kupovao nexus...Sto ne koristis 4.4.4 ako ti ne odgovara 5.0? Pa kada ga poprave ti flesuj 5... Ne vidim problem nikakav