• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Kako "hakovati" Nokiu C5?

klaywert

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.01.2011.
Poruka
127
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i3 3220
Motherboard:
Gigabyte GA-Z77M-D3H
RAM:
4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
EVGA 9800GT 512MB DDR3
Display:
LG W2242T
HDD:
SEGATE 1TB / WD 320GB
Sound:
INTERGRATED
Case:
COOLERMASTER SILENCIO 550
PSU:
CHIEFTEC 650W MODULAR
Optical drives:
OPTIARC DVDRW
Mice & keyboard:
A4TECH XL750BK / CM R8
Internet:
KABLOVSKI
OS & Browser:
WIN 7 ULTIMATE 64BIT
onda nista, sve to ne koristim

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
npr, pristup sistemskim folderima a samim tim i razne modifikacije istog..

gorisha

PCAXE Member
Učlanjen(a)
22.01.2010.
Poruka
208
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
a sta dobijem hackom sto do sada nisam imao? sad me bas zelja da saznam
Teško da se objesni ali ja nemogu zamisliti telefon na kojem nemogu uraditi bilo kakvu ozbiljnu personalizaciju. Da bi instalirao bilo kakav mod, bilo kakvu promenu nečega što ti smeta telefon mora imati otvoren sistem a to ti je sa hakom. Na primer zna se da 5800 ima jako lošu kameru. To nemožeš promeniti bez modovanja. Ta sam to uradio i jeste istina da to nije ogroman pomak ali veruj da je sad kamera u najmanju ruku pristojna. Nije poenta haka da se samo instaliraju već gotovi programi (to možeš i sa certifikatima) nego da unaprediš svoj telefon ako te to interesuje.

klaywert

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.01.2011.
Poruka
127
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i3 3220
Motherboard:
Gigabyte GA-Z77M-D3H
RAM:
VGA & cooler:
EVGA 9800GT 512MB DDR3
Display:
LG W2242T
HDD:
SEGATE 1TB / WD 320GB
Sound:
INTERGRATED
Case:
PSU:
CHIEFTEC 650W MODULAR
Optical drives:
OPTIARC DVDRW
Mice & keyboard:
A4TECH XL750BK / CM R8
Internet:
KABLOVSKI
OS & Browser:
WIN 7 ULTIMATE 64BIT
imam malo drugacije razmisljanje u vezi telefona, tako da nema poente sve ovo, to je glupava naprava koja sluzi da nekog nazoves i da te neko nazove i sms, 3310 je bio vrh, sve nakon toga promenjeno i dodato totalno je nepoterbno, potpuno ista prica kako i svi ostali all in one uredjaju su po meni pointless, postoji fotoaparat, postoji racunar... Sva ova tehnlogija nas pravi robovima i iskljucuje nasu privatnost u ogromnom postotku, pre 15 godina nisam imao ni redovan telefon, pa sam se ipak nasao sa svim ljudima kojima sam hteo. Jedan moj poznanik je skoro, ima vec par meseci, imao je dva mobilna i doslo je do toga da je izvadio kartice, polomio ih je i telefone poklonio, kaze ne da je miran nego da ima utisak da je ogroman teret bacio sa sebe... Ovi novi mobilni su isto kao i mini linije, a svi mi znamo da nema kvalitetne muzike bez komponenti.

ZoNi

Free SW Guru
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
3.254
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
svi mi znamo da nema kvalitetne muzike bez komponenti.
E, ja se tu ne slažem :) Kad nešto čačkam po dvorištu, sasvim mi je ok aac 32kpps muzika sa mog sasvim prosečnog mobilnog telefona ;) A u kući - bilo koja mini linija mi je sasvim ok, komponente bi bile imho totalni overkill :D

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
imam malo drugacije razmisljanje u vezi telefona, tako da nema poente sve ovo, to je glupava naprava koja sluzi da nekog nazoves i da te neko nazove i sms, 3310 je bio vrh, sve nakon toga promenjeno i dodato totalno je nepoterbno, potpuno ista prica kako i svi ostali all in one uredjaju su po meni pointless, postoji fotoaparat, postoji racunar... Sva ova tehnlogija nas pravi robovima i iskljucuje nasu privatnost u ogromnom postotku, pre 15 godina nisam imao ni redovan telefon, pa sam se ipak nasao sa svim ljudima kojima sam hteo. Jedan moj poznanik je skoro, ima vec par meseci, imao je dva mobilna i doslo je do toga da je izvadio kartice, polomio ih je i telefone poklonio, kaze ne da je miran nego da ima utisak da je ogroman teret bacio sa sebe... Ovi novi mobilni su isto kao i mini linije, a svi mi znamo da nema kvalitetne muzike bez komponenti.
recimo ranije nije bilo klima uredjaja (bar ovakvih kakvi su sada - pristupacni i kompaktni) pa su ipak ljudi prezivljavali vrucine.. Mislim, ok, zivece svako i bez telefona ali zasto ne bi sebi olaksali zivot ako mozemo?
E, ja se tu ne slažem :) Kad nešto čačkam po dvorištu, sasvim mi je ok aac 32kpps muzika sa mog sasvim prosečnog mobilnog telefona ;) A u kući - bilo koja mini linija mi je sasvim ok, komponente bi bile imho totalni overkill :D
:troll: :troll:

gorisha

PCAXE Member
Učlanjen(a)
22.01.2010.
Poruka
208
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
ode priča u drugom pravcu. koliko znam počelo se od "kako hakovati " a sad imamo temu "dali hakovati i zašto". jednom davno sam imao knjigu "kako popraviti veš mašini " na kojoj je neko dopisao " i zašto" . e ovo mi sad liči na to!!

klaywert

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.01.2011.
Poruka
127
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i3 3220
Motherboard:
Gigabyte GA-Z77M-D3H
RAM:
VGA & cooler:
EVGA 9800GT 512MB DDR3
Display:
LG W2242T
HDD:
SEGATE 1TB / WD 320GB
Sound:
INTERGRATED
Case:
PSU:
CHIEFTEC 650W MODULAR
Optical drives:
OPTIARC DVDRW
Mice & keyboard:
A4TECH XL750BK / CM R8
Internet:
KABLOVSKI
OS & Browser:
WIN 7 ULTIMATE 64BIT
ovo je bas cool, sad se mozda i ove nove ves masine digitalne mogu hakovati :)

Vrh