Uf, to zvuči kao neki smor Da li je smor?Koliko znam c5 ne moze da se hakuje sa helloox programom, vec mora da se flesuje sa modovanim uda fajlom.
Nikad nisam hakovao telefon tako, ali evo tema http://www.tinhte.vn/hoi-dap-chia-se-kinh-nghiem-88/hack-nokia-c5-00-fw-32-10-new-thanh-cong-100-a-468821/Uf, to zvuči kao neki smor Da li je smor?
POgleda jesam, iščitao - ne baš, slabo mi ide vijetnamskiPa iscitaj malo, pogledaj kako sta
Google translate?POgleda jesam, iščitao - ne baš, slabo mi ide vijetnamski
Ne mogu, danas sam pazario novu NokijuKad si vec presao na W7, onda mozes bataliti i Symbian
Zoni batalio XPKad si vec presao na W7
Eh, pa to je isti OS kao ne mom prethodnom telefonu (6120 Classic). Razlika je mala, a ne želim da hakerišem telefon, nego samo da instaliram par programa... Ali, sa XSign sve radi kako treba, tako da nema potrebe da se hakerišeTek kupio telefon a vec bi da ga hak(l)erise
Sacekaj par dana, nek ti dosadi standardni OS
Probao (link), ali mi se čini da ipak ne fercerapre neki dan se pojavila i nova varijanta HelloOXs 2.10 i procedura je standardna pa ko neće da se igra sa JAF-om evo načina za hakovanje bilo kojeg symbiana.
jeste, al onda mozes uzeti i neki jeftiniji telefon. symbian ima svoju namenu a "hakovanje" olaksava zivot. moze on da se koristi i bez haka kao sto moze i android bez root-a kao i iphone bez jailbreak-a. ali jednostavno, to nije tozasto bi to neko u opste radio, to je telefon, uredjaj koji sluzi da primis i posaljes poruku/poziv, napravis belesku, navijes budjenje, napravis po koju fotku, proveris mail...
To je u principu isto ali je u HelloOx to upakovana da se prilikom instalacije same aplikacije sve završi automatski, no nema veze. Važno da si ti to odradio. jedini problem ti je hard reset koji sve to briše a symbianu se često događa da mu je hard reset neophodan. Svakako memoriši to što si uradio da bi kasnije mogao da ga vratiš.Fala
Našao sam na ipmartu objašnjeno kako hakovati pomoći "Just HackIt" i izgleda da radi dobro
a sta dobijem hackom sto do sada nisam imao? sad me bas zelja da saznamjeste, al onda mozes uzeti i neki jeftiniji telefon. symbian ima svoju namenu a "hakovanje" olaksava zivot. moze on da se koristi i bez haka kao sto moze i android bez root-a kao i iphone bez jailbreak-a. ali jednostavno, to nije to
Jednostavnije instaliranje programa, igara, tema...a sta dobijem hackom sto do sada nisam imao?