3RedDots
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 07.10.2018.
- Poruka
- 512
- Rezultat reagovanja
- 283
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
I5 8600k Ekwb p(Ho)enix 360 aio
Motherboard:
Asrock Fatality K6
RAM:
Fury 3200 32 GB
VGA & cooler:
EVGA 1080Ti FTW3
Display:
Lg 32" Benq 24" 1080p
HDD:
500 GB Kingston M.2 NVME, 120 Kingston A 400, Toshiba ko ludo 500
Sound:
NIsta bitno
Case:
NImitz tr7000
PSU:
EVGA supernova 750
Mice & keyboard:
Custom 65% holy panda/ A4tech zl50
Znaci nije bas oridjidji ali mene sramota. Ima mesta za 240 aio i za 360 radijatore, ne za 360 aio, na vertikalnom mestu za montazu radijatora ima resetku koja blokira protok vazduha, na horizontalno mesto ne moz da montiras radijator od ploce i eps, a aio ne moz se montira ni gore ni dole od ploce, , barem prema prvim analizama. Da nemam dremel mogo bi slobodno da kazem da je bacenih 12 soma. Al dremel ce bogme da radi. Zadnji panel montiran sa srafovima sa konusnom glavom, i moze da se vrati na kuciste jedino u kad se polozi na stranu gde ide veliko staklo. Led traka je montirana na neke odstojnike koji blokiraju prostor za montazu push pull na vertikalnom slotu sa radijator. A inace ima mesta kolko hoces.
Otvor za ventilator napajanja je previse mali, i on ce da leti. Full atx ploce imaju overhang cini mi se. Na mestu na plafonu nema mesta za radijator i ventilatore. Vertikalni gpu mount je Nekoliko milimetara iznad mesta gde bi se zavrsavao radijator tako da ne mogu da se montiraju ventilatori na radijator. Ima kapacitet, nema mozga onaj ko ga pravio. Jedini pro za ovo cudo je farba, iako ce i ona da leti, da ne poveruje covek al se ne grebe lako.