po tebi koje je best buy do 6500RSDVrijedi koliko? 20evra? DA! 120evra? NE! Šalu na stranu, generičko kućište u moru istih. Jedino što ga potencijalno odvaja od ostalih je što dolazi sa 4 ventilatora ali na sve to utiče cijena kućišta. Ja bih ga lično izbjegao zbog vrlo malog izbora CPU kulera koji mogu da stanu u njega.
Kuciste MS Industrial PARAMOUNT PRO RGBJa sam uz svaki Noctua vent dobio po 4 ta gumena srafa ali je problem sto je na nekim mestim jako tesko pristupiti kako bi ih montirao. Zato sam srafio ventove.
Pomazu te gume dosta.
VIPHOUSE.RS - Noctua NA-SAV3
Pakovanje 16 kom 500 rsd.
A ovo kuciste sto je predlozio @MihailoA21 jel dobro?I ako je ste koji bi RGB ventilatori bili dobri za njega?Ne vidim gde se ovde uvlaci hladan vazduh napred. Jedino odozdo ali mislim da to nije bas dovoljno. Meni licno ovo kuciste nije bas nesto, stvar ukusa.
Ne znam,zbog duzine graficke nisam jos siguran da li cu da uzimam rx570 saphire pulse ili rx570 nekog drugog proizvodjaca@Andrija89 : pogledaj ovde.
EDIT: Mislim da vazduh ulazi kroz perforacije na prednjem panelu, nisu samo ukrasnog karaktera.
OMG meni je google izbacio Metropolis pro i ja sam bio to gledao. Nisam ni zagledao da to nije PARAMOUNT PRO
Mada mislim da na ove perforacije ima sundjer kao filter tako da to po meni gusi samu ventilaciju.